Zara och hockeypremiär



Nyss hemkommen efter en lång men trevlig fredag! Hade en lika skön dag på en strand idag, solen sken men det blåste lite mer. Måste säga att det är en ynnest att kunna tillbringa stora delar av arbetsdagen utomhus nu när sommaren tar sina sista suckar. Hoppas på fint väder nästa vecka också då vi planerat in utflykter, minigolf och svampplockning på schemat. Bra sätt att få ihop gruppen också och vi behöver faktiskt inte göra så mycket, de sköter det så bra själva. Känns ibland som om man rör till det när man vill göra en lek eller övning!

Direkt efter middagen åkte vi på sonens hockeypremiär. Passande nog nära Forum Nacka så jag passade på att ta en sväng i affärerna där innan matchen. Ingen är väl förvånad över att jag kom hem med en påse från Zara med ett plagg från deras höstkollektion ;-). Köpte även en fin turkos halsduk på JOY. Oscar sa att det är precis din stil mamma, när han fick se den!

Hur matchen gick? Jo då de vann med 2-1 och i morgon klockan 6.00 åker de upp till Säter i Dalarna för en cup! Så nu börjar livet bli som vanligt igen efter semestern = hockey och fotboll varje dag, vardag som helg =0).

Ha nu en riktigt skön helg!

Stora kramar / Ann-Louise

Kommentarer
Postat av: Bella

TACK snälla du för din styrkekram, behöver all kraft jag kan få för tillfället...



Härligt med en dag till på stranden, här har vi haft regn och rusk idag, men jag hoppas på sol och värme nu i helgen :)



Nog är vardagslunken här igen, tänk att det kan gå så fort att ställa om, kul med seger i premiärer, håller tummarna för att resten av säsongen bli lika lyckosam!!



Önskar dig en riktigt skön helg



Kraaam Bella

2009-08-22 @ 00:08:41
URL: http://bellasvagtillbaka.blogspot.com/
Postat av: Carolines hemligheter

God lördagsförmiddag! Härligt med lite shopping inför helgen, hade Zara fått in mycket snyggt inför hösten? Just höstkläderna tycker jag har en tendens att sälja slut så snabbt så det gäller att kolla in utbudet snart om man vill lägga vantarna på några godbitar :-)



Hoppas att du får en skön och lagom fullspäckad helg, kramkram!!

2009-08-22 @ 10:32:07
URL: http://jagsaracaroline.blogg.se/
Postat av: Annas inspiration

Kul med lite shopping! Hoppas få se vad som döljer sig i påsen.



Grattis till sonens vinst!

Kramar

2009-08-22 @ 13:55:54
URL: http://annasinspiration.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0