På väg till mig

  Haléns

                  

Åh vad jag gillar dessa klänningar. Perfekt att ha till sommaren - skön, sval och luftig. Skulle det nu inte bli den där varma och underbara sommaren man drömmer om får man väl matcha med en liten kofta.

Har lite svårt att välja färg bara. Färgerna var ju inte så "somriga" men det gör dem väl mer användbara. Lutar åt att det blir den lila och svarta!

Idag har vädret lugnat ner sig och snöandet slutat. Ska åka iväg till min nageltjej och fixa mina naglar snart. Behövs då jag börjat ett målningsprojekt. Får väl ha handskar när jag målar vidare senare. Visar mina naglar när jag kommer hem igen.

Happy Monday. Kram!

Kommentarer
Postat av: Madeleine

Jättefin klänning! Längtar till våren. kram kram

2009-02-23 @ 12:40:27
URL: http://madeleinesharmoni.blogspot.com/
Postat av: jessi

Hoppas naglarna blev snygga,kommer o kolla på fotona senare! sköna sommarklänningar du hade hittat! Den lila skulle passa ditt mörka hår bra! Svart går ju alltid, klassiskt.



Jag hann bara sova 1 1/2 timme i morse för sen kom en studiekompis hit o vi pratade o pratade fram tills nu. det är så intressant att läsa psykologi, just nu personlighetspykologi. jag skulle kunna sitta o diskutera i en evighet! Så du läser lärarlyften, kul! Vad läser du?



kram

2009-02-23 @ 12:48:18
URL: http://) www.lyckoljus.blogg
Postat av: Therese

Åhh vilka fina klänningar - framförallt det lila - härligt med lite färg..

Mmm missade tyvärr skidskyttet igår - såg sammandrag senare på eftermiddagen - men gud va kul att Helena tog ännu en medalj plus att Anders Södergren knep silvret på Dubbeljaktstarten!

Trevlig måndag!!

2009-02-23 @ 13:06:51
URL: http://smastadslivet.blogg.se/
Postat av: Anna

sv: tack hoppas att du också får en bra dag!



Gillar klänningen, speciellt i lila.

Kram

2009-02-23 @ 14:41:04
URL: http://annasinspiration.blogg.se/
Postat av: eva

åhh fina..jag hejar på den lila och sandfärgade..virka näää..jag kan INTE det blir slappt ojämt och fult..jag LOVAR...och visst jag lever som jag lär...der är ju det som är så härligt för då kan man stå för det till 100% kram kram kram

2009-02-23 @ 15:53:42
URL: http:// evapinglans.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0