Iittala



Idag har jag varit ledig från jobbet. Egentligen borde jag ha tittat igenom min skriftliga slutredovisning, då jag är ledig för studier, men man måste ju ha lite kul också!
Med det i tanken så bestämde jag mig för att åka till Fabriksbutiken i Gustavsberg. Där finns mycket fint att tråna efter. I dag nöjde jag mig med en liten klar Maarimekkoskål och en klar kivilykta till samlingen.

På vägen hem passade jag på att svänga in till Sickla köpcenter och titta lite. Fyndade höga glasljusstakar där för ingenting. Visar dem en annan gång.

Behövde handla mat till kvällens middag och gick intill ICA Kvantum som ligger där. OJ vad stort det var och fräscht! Man kunde köpa det mesta över disk där och det gillar jag. Härlig bageriavdelning också och där kunde jag inte hålla mig utan köpte en bit morotskaka till kvällsfikat ;-).

Få se om jag hinner skriva något mer senare, ska skjutsa sonen till hockeyträningen, så jag önskar er en skön torsdagskväll! I morgon är det fredag!

Kommentarer
Postat av: Fru Evelina

ååå jag vill med till farbriksbutiken!! vad kostar skålarna och ljuslyktorna där?



kram!

2009-01-29 @ 23:06:33
URL: http://evelinas.blogg.se/
Postat av: eva

hej..klart jag läser din blogg nu när jag vet att den finns...tack för kommentaren..fin blogg du har..vilka snygga naglar förresten!! ha det bra!/kram eva..lägger dig till favoriter nu..kram kram

2009-01-30 @ 10:42:19
URL: http://evapinglans.webblogg.se.se
Postat av: Kristina- Fru Inredning

Älskar Fabriksbutiken:) Känner ett stort sug att åka till den närliggande NU:)

Kram Kristina

2009-02-02 @ 09:16:17
URL: http://fruinredning.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0