Onödiga inköp?

  

De här objekten har jag burit hem den senaste veckan av någon anledning. Kan ni gissa varför? Ja säkert vet ni vid det här laget att jag inte kan lämna en loppis utan att köpa något.

Tavlan påminner om den stora rostavlan som jag redan har i hallen och kostade bara 15:- så det var ju ingen större förlust. Har ju en fot i det lantligt romantiska och då är den ju bara så söt och äkta gammal också för den delen.

Fönstret, ja vad säger man, charmigt på ett sätt men varför Ann-Louise kom du hem med det? Har redan ett trärent fönster som jag fått av min far som inte är framme nu så varför trodde jag att detta skulle passa bättre? Dessutom är inte alla rutor hela och i en ruta sitter en spegel.....!!

Såna här saker går jag och funderar på idag när jag ska fixa lite här hemma och bestämmer mig då för att INTE köpa mer onödiga gamla saker. Men då förstår ni pågår i en annan del av hjärnan en annan diskussion om att man kanske borde ta en sväng till lokala loppisen för att kika. Ja bara kika in en snabbis =0)

Ni förstår ju hur jobbigt jag har det! Någon som har ett tips till mig?

Solen skiner och annars är allt på topp. Går omkring med dammtrasan och fejar lite.

Kramar

Kommentarer
Postat av: Bella

Kan inte göra annat än att skratta när jag läser om din nyinköpta loppisfynd, det är ju faktiskt näst in till omöjligt att komma ifrån en loppis utan att köpa någon liten grej :)ungefär som IKEA...



Gårdagens besked börjar väl att smälta in lite och det är ju alltid bättre att vet så jag försöker samla kraft och helt enkelt lära mig att leva med detta nu och jag tänker inte sätta mig ner och bara "gilla" läget, tror att det måste gå att kunna må åtminstone lite bättre, det måste gå!!



Ha en trevlig kväll!!



Många kramar BElla







2009-05-07 @ 16:46:34
URL: http://bellasvagtillbaka.blogspot.com/
Postat av: Elin

hihi! Ja men ibland så tänker man inte logiskt när man ser fina saker? Men det är klart att har du ett fönster hemma så... Hmm, du är rolig du :-D

2009-05-07 @ 18:01:59
URL: http://heltsubjektiv.blogg.se/
Postat av: Sue

Ha ha ha ha du är ju för rolig!!!!!!

Mycket jobbigt har du det!!! hihihi



Kan inte tipsa om nåt så jag är likadan själv...bara att stå ut antar ja!!!!



Puss söta gumman!

2009-05-07 @ 18:14:23
URL: http://suzanita.blogg.se/
Postat av: Sue

Hahahahahahahahahahahah men va faaaan!!! Det är klart att det ska vara mjölk i!!!!! Hade jag glömt att skriva det???? hahahahahahaha jag skrattar så jag nästan trillar av stolen!!!!!! Men jag hoppas att du fattade att det skulle vara 5 dl mjölk i som vanliga bulla!!!!??? Snälla säg att du förstod det, annars är det bara att börja om!!!!! FÖRLÅT!!!!



Kram

2009-05-07 @ 18:39:58
URL: http://suzanita.blogg.se/
Postat av: jessi

hihhiiii... jag kan definitivt INTE ge dig några som helst tips, har aldrig lyckats själv att låta bli.. det är ju såå billigt brukar jag säga till maken som undrar vad jag köpt.



Ha en mysig kväll!

2009-05-07 @ 18:53:14
URL: http://lyckoljus.blogg.se/
Postat av: jessi

hihhiiii... jag kan definitivt INTE ge dig några som helst tips, har aldrig lyckats själv att låta bli.. det är ju såå billigt brukar jag säga till maken som undrar vad jag köpt.



Ha en mysig kväll!

2009-05-07 @ 18:53:15
URL: http://lyckoljus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0