Rhodos tur och retur






NU måste vi bestämma oss om vi ska få någon resa alls i sommar tror jag. Att det ska vara så svårt att komma till skott med något så trevligt.
Problemet ligger i att vi är så invanda på några ställen vi besökt regelbundet i alla år när barnen var yngre.  Vi trivs där och barnen har haft det bra. Nu är alla öppna för ett nytt ställe, precis som ifjol när vi åkte till Turkiet, men vi kan inte bestämma oss.

Grekland har ju alltid varit favoriten och då oftast Rhodos. Italien, östra sidan, har vi också besökt tillsammans, Mallorca, Cypern och nu senast var vi till Turkiet. Sonen har pratat om Sicilien? och vi vuxna om nån ny grekisk ö.

Nu vill jag ha förslag! Vart skulle ni åka tillbaka till, kring Medelhavet, som har allt man vill ha på semestern?
Berätta så kanske vi kan komma igång med reseplanerandet i helgen.

Nu ska jag fortsätta att baka. Det är ju riktigt kul!

Stor fredagskram till alla!!


Kommentarer
Postat av: Bella

Vilka härliga semesterbilder du visar, blir så sugen på att resa iväg till solen och värmen någonstans denna regniga dag. Både jag och min sambo önskade oss resechekar när vi fyllde 30 så vi har nämare 10 000 kr var att resa för, men vi har inte kunnat bestämma oss för vart vi ska resa, har varit inne på Thailand i typ 3 veckor då ingen av oss varit där, men sen har vi inte kunnat boka då jag inte fått resa för Försäkringskassan och sen har jag velat bli piggare för att få ut mesta möjliga av det. Får väl tänka om och försöka komma fram till hur vi ska ha det... Hoppas ni kommer underfund med var ni vill tillbringa årets sköna semester.



Visst är det kul att baka, vad blir det för gott idag?



Ha nu en riktigt trevlig helg



Många kramar Bella

2009-05-08 @ 15:49:09
URL: http://bellasvagtillbaka.blogspot.com/
Postat av: Starmama

Hihi ;-) Visst låter Inga from Sweden lite halvporrigt ;-)))



KRAMIS!

2009-05-08 @ 15:53:26
URL: http://starmamasdagbok.blogg.se/
Postat av: jessi

Vad svårt det finns så många ställen! Barcelona för stad o strand, eller bo lite utanför Barcelona strandort o sen kunna åka in till Barcelona. Eller Korsika är supervackert eller Franska Rivieran, sol, bad o härliga Nice. Santorini är sååå fint med, bo då på höjden! Eller åk till Amalfikusten, bad, vackra vyer o shopping.

Ni kommer säkert på något, men ibland är det såå svårt att välja när det finns så många underbara platser!



kram

2009-05-08 @ 17:07:00
URL: http://lyckoljus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0