Sommarsköna capris

 
Capribyxor - fotade med och utan blixt - ändå svårt att få bra!
                                   

Har köpt två Caprisar som jag tror kommer att användas flitigt i sommar. Skön kvalitet i viscose och med resår i midjan känns de svala och sköna. Gillar denna stil på byxor om sommaren med resår i benslutet, lite exotiskt men ändå klätt.

Det jag har svårt med är dessa haremsbyxor där grenen sitter långt ner. Kommer ihåg på åttiotalet då man hade hela overaller med lite vida byxor som ovan men där benslutet satt åt i stället! Älskade dem!! Hade en mintgrön, köpt i Grekland som jag bodde i länge.

Hoppas Er söndag blir skön!

Kram till alla.

Kommentarer
Postat av: Annas inspiration

Snygga, verkligen sköna att ha på sig.



Hoppas du har en fin söndag

kramar

2009-05-17 @ 12:19:43
URL: http://annasinspiration.blogg.se/
Postat av: jessi

snyggt! jag har inte ens provat några, har fått för mig att jag inte alls skulle passa i dem.. men nu blir jag sugen på att prova, måste ju vara jättebra plagg att ha på jobbet. sommardagar ute med barnen.



maken jobbar, har visningar o jag är hemma här och funderar på semestern, ganska trevligt faktiskt att drömma sig bort lite. måste det för verkligheten är lite trist just nu.. ha haa...



Ha det så gott!



jag borde bli kry tills fredag, ser framemot att ses! Vilken tid passar dig? jag är fri som en fågel! (kommer vara nyfriserad för min gulliga frisör färgar o klipper mig på torsdag, hon tycker nog lite synd om mig, låter så krasslig när jag avbokat mina tider så hon föreslog kristihimmelsfärd förmiddag, snällt!)







Kram

2009-05-17 @ 13:30:27
URL: http://lyckoljus.blogg.se/
Postat av: Sue

Du kommer bli skitsnygg!!!!!!!!!!!!!!!



Puss

2009-05-17 @ 13:35:14
URL: http://suzanita.blogg.se/
Postat av: Starmama ♥

Åh! Såna svarta hade jag så gärna velat sätta på mig! Vad gav du för dom? För du bor ju också i Sthlm? Maila mig gärna, KRAMIS!



[email protected]



KRAMIS KRAMIS! ♥

2009-05-17 @ 15:33:44
URL: http://starmamasdagbok.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0