Trevlig Kristihimmelfärdsdag!


Önskedröm                                                                                                    Bild: Mateus.se

I dag tog jag sovmorgon. Somnade i soffan igår kväll och vaknade mitt i natten. Kände mig pigg då och började klicka hem en del varor från nätet. Måste styra upp vissa saker idag...suck vad man har konstig smak på nätterna! Hade svårt att somna men när klockan visade sig 3.30 så tvingade jag mig att somna.

Det är molnigt ute, men varmt, och jag har donat omkring här hemma med att bland annat rensa i vårt badrumsskåp. Tänk vad man samlar på sig, slängde en hel kasse med gamla flaskor och tjafs. Skönt nu när det är klart. I går putsade jag fönstren på övervåningen så jag se lite klarare idag :-)

Tyvärr så är Jessi fortfarande dålig så vi skjuter upp vår fikadejt i morgon till framtiden.  Nu har vi planer att träffa vänner då istället då hon jobbar sent idag. Passar egentligen bättre då dottern och maken är på fotboll idag med.

Önskar er alla en underbart härlig dag idag!

Stor kram!


Kommentarer
Postat av: jessi

hihiii jag ser inte så dåligt ut på min blogg.. ser ganska glad o pigg ut! Tänk vad ett frisörbesök kan göra! Skämt åsido, det var nog lika bra med tanke på att jag har varit så himla sjuk, vill inte bli dålig igen. kollar i kalendern så ser det tomt ut t ex den 7 juni söndag, vet inte hur det ser ut för dig? Veckan efter det firar Eskilstuna 350 år och det kommer massor av bra artister, happenings tors-sönd som jag inte vill missa! Kul att vår lilla stad ska satsa så stort på firandet!



Nu ska jag ut en sväng o fika med maken, måste ju visa upp min fina frisyr! hihi...



Kramisar!

2009-05-21 @ 15:22:19
URL: http://www.lyckoljus.blogg.
Postat av: Starmama ♥

Jasså, så du skriver anonyma inlägg hos mig ;-D Du är bara för rolig! Ibland blir det fel och det blir anonymt, har hänt mig med! KRAMIS!

2009-05-21 @ 17:52:51
URL: http://starmamasdagbok.blogg.se/
Postat av: Milla

På en bild längre ner visar du dina fina naglar. Är det tippar eller gjorda på mall? Jag har tippar nu och dom har bara hållt i en vecka, nu börjar dom lossna och bli luft under...inget snyggt! Vad kostar det där du gör dina naglar?

Trevlig blogg har du och jag önskar trevlig helg!

2009-05-21 @ 20:16:19
URL: http://memillakilla.blogspot.com
Postat av: Anna

Wow klickandes mitt i natten ... inte illa :)



Japp luckorna skickas på lackning och vi har nästan bestämt färg haha står mellan gräddvit och pärlgrå, det lutar åt det gråa så det blir förmodligen den :)



Ja visst är Mateus porslinet fint!! Även om man inte har tallrikarna så kan man ju ha deras skålar och fat till sitt porslin. Dom är ju inte riktigt billigast i stan :)



Kramar till gulliga dig!

2009-05-21 @ 21:46:15
URL: http://morannas.blogg.se/
Postat av: Bella

Vad flitig du är som rensar badrumsskåp och står i, det är helt galet vad mycket man samlar på sig, har gjort en rensning nu också i samband med flytten och jag kan inte begripa var jag fått allt ifrån... :)



Låter inte som den bästa ideén att beställa på nätet mitt i natten, men något måste man ju sysselsätta sig med om man inte kan sova ;)



Ha det gott!



Kramar Bella

2009-05-21 @ 22:54:05
URL: http://bellasvagtillbaka.blogspot.com/
Postat av: Annas inspiration

hihi, vad var det för felköp du klickade hem? ;-)hoppas du kan avboka

tack för de snälla orden om vårt sovrum



Härlig bild på det fina Mateus porslinet

Sov så gott



kramar

2009-05-21 @ 23:17:09
URL: http://annasinspiration.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0