Päls runt halsen

 

 

Äntligen hemma! Fick stanna lite längre på skolan idag då brandlarmet gick igång precis innan jag var klar för att åka hem. Det var bara att ta sig ut snabbast möjligt då vi visste att det inte var en övning. Som tur var hade mina elever gått hem men det var lite kallt att stå i kortärmat ute i 40 minuter. Det var falskalarm och ingen brand på skolan denna gång, men man får vara glad att det hela fungerar. Dock fanns brister i informationen denna gång då de "ansvariga" redan lämnat skolan för dagen och de "ansvariga" som var kvar hade stora brister...anledning till kritik alltså!

Provade min pälskrage som kom med paketet från H&M häromdagen med min svarta ullkappa och det kändes riktigt bra! Jag lär inte frysa om halsen i vinter! Kom just på att jag har en äkta rävboa någonstans också som jag kanske borde leta fram. Om man nu törs använda den pga alla djuraktivister...men jag värnar också om djuren egentligen. Köpte den i unga år och gillade den skarpt men den skulle få en annan look idag tror jag som kanske gör sig mer till min nuvarande klädsel.

Nu ska jag brassa köttbullar till makaroner för att tanka sonen innan hockeyn. Är solo här ett par dagar då maken är på Helsingforskryssning med vänner. Bad honom spana efter en röd Kivilykta, det är ju snart jul!

Ha en fin kväll.

Kramisar!


Kommentarer
Postat av: Annas inspiration

Tur att det var falsklarm, men BRA att bristerna uppmärksamades.



Du är sååå snygg i pälskragen, verkligen ett bra köp i dessa pälstider.



stooor kram & trevlig kväll

2009-09-30 @ 18:50:44
URL: http://annasinspiration.blogg.se/
Postat av: Emma

Stilfullt med päls!! : - )



Så gott med köttbullar,kan du inte skicka hit några? ; - )



Önskar dej en underbar kväll!



Kramar Emma

2009-09-30 @ 19:19:15
URL: http://jemsi.blogg.se/
Postat av: Att ha det gott

Ursnygg

2009-09-30 @ 19:50:20
URL: http://rubinen777.blogg.se/
Postat av: Jill- nygift, 30 om man, hus och jobb

Ja, det där har man dessvärre varit med om själv. Mitt i natten när jag bodde på internat, inte så roligt. Men när det bara är falskt alarm så får man vara tacksam.

Kragen var urtjusig. Ska titta på en sådan. Kram

2009-09-30 @ 20:00:24
URL: http://fruhurtig.blogspot.com
Postat av: jessi

såå snygg pälskrage!!! känner igen det där men dålig planering o organisation, min förra skola var det så alltför ofta...



Så du blir kryssningsänka, hoppas maken hittar en röd lykta!



KRAM

2009-09-30 @ 20:21:29
URL: http://lyckoljus.blogg.se/
Postat av: Susanne

Jättefin pälskrage, har kollat på en liknande fast en lite längre modell. Ta inte fram den äkta för man vet aldrig vad som händer när du är ute och går ;o)

Vilken himla tur att det inte brann på ríktigt, bränder är riktigt läskigt!!



Kramen

2009-09-30 @ 20:28:00
URL: http://gronanyanser.blogg.se/
Postat av: Hemma hos Katta

Vi fick också stå ute idag fast vi hade inget falskt alarm utan brandövning. Finns helt klart en hel del missar precis som du säger och det känns tyvärr inte som det blir förbättringar i rutinerna trots att man påkallar uppmärksamheten gång på gång... Suck!



Pälskragen är jättesnygg! Måste snart plocka fram förra årets kap från Gina Tricot för nu är det rikitig höst här i Örebro, brr...



Bostadsrätten vi var intresserade av var en stor 5:a i gammal stil med högt i tak. Idag har vi en stor 3:a (ursprungligen en 4:a). Men som sagt, vi klarar oss än så länge. Om vi får två barn någongång i framtiden måste vi byta upp oss men än så länge går det bra!



Ha en fortsatt mysig kväll! Kraam

2009-09-30 @ 22:32:32
URL: http://kattabloggen.blogg.se/
Postat av: Miia - There´s no place like home

Såå snygg päls! Jag har själv spanat in den från just H&M. Den passar riktigt fint runt din hals & värmer gott kan jag tänka mig.



Sov gott! Kraaam

2009-09-30 @ 22:39:22
URL: http://theresnoplacelikehome.webblogg.se/
Postat av: Anna

Ser supermysigt ut de där, varmt å gott i vinter!! Läskigt ändå när brandlarm går, det blir en konstig stämning, det är ialli fall vad jag kommer ihåg från min skoltid. Tur att inget hände!



Kramar!

2009-10-01 @ 07:43:45
URL: http://morannas.blogg.se/
Postat av: Att ha det gott

Åhh Den såg härlig ut

jag tycker att du ska leta reda på rävboan

Använd den

2009-10-01 @ 08:21:16
URL: http://rubinen777.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0