Min Trollskog







Bakom mitt hus, fem minuters promenad ligger vår fina sjö. Vägen dit kantas av höga träd och marken täcks så här års av vitsippor och liljekonvajer. Jag kallar den Trollskogen för det känns som en saga att man bara minuter hemifrån kan finna en orörd och så fridfull plats! Just idag var det bara Oscar och jag där men sommartid fylls klipporna av solande människor och sjön av badande barn. Vi brukar gå dit och ta ett kvällsdopp ibland när lusten faller på de hetaste dagarna om somrarna. Perfekt att svalka av sig och sen gå hem och duscha!

Idag var det lugnet och liljekonvaljerna jag ville åt och fick samtidigt lite mystid med Oscar som snällt gick med sin mamma. Tyvärr kan jag tycka det är lite läskigt att vara ensam i skogen och vill inte gå dit själv....tramsigt jag vet!

Gårdagen var superkul och jag ska visa lite bilder sen. Mathias antog rollen som Travolta på ett beundransvärt sätt och visade oanande talanger på dansgolvet! Ikväll blir det en hemmakväll med ESC som underhållning. Heja Eric!!!!

Stor kram till alla!


Kommentarer
Postat av: Susanne

Åhhh vilket häligt ställe :)

Hopps du har en härlig helg



Kramen

2011-05-15 @ 18:01:12
URL: http://gronanyanser.blogg.se/
Postat av: Susanne

Härligt ställe, nu kan jag inte stava heller ;)

2011-05-15 @ 18:02:42
URL: http://gronanyanser.blogg.se/
Postat av: Bella

Vilket härligt och vackert ställe, underbart att ha det precis runt knuten och bra av er att nyttja det. Ibland har man ju en förmåga att inte ta sig för att använda och ta tillvara det man har lite för nära!



Hoppas helgen varit bra och jag ser fram emot att få se bilderna från festen :)



Kramar Bella

2011-05-15 @ 19:54:01
URL: http://bellasvagtillbaka.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0