Kycklingpanna
Har kommer receptet på den supergoda och enkla kycklingrätt vi åt igår.
Hade tänkt att skriva ut det redan igår men när jag började skriva så
försvann den tanken någonstans på vägen!
KYCKLINGPANNA
4-6 portioner
1 kg kycklingfilé
1 röd paprika
1 gul paprika
1 röd lök
1 burk creme fraiche (ta den smak du gillar bäst, vi väljer oftast den med saffran i)
2 dl grädde (vi väljer oftast matlagningsgrädde)
1 msk Renee Voltaire's Lantbuljong (den godaste som finns och förhöjer smaken på det mesta!)
Vitlök efter smak
Skär fileérna i tunna skivor/eller tärningar. Stek dem och krydda med peppar och salt, låt vila.
Stek paprikorna med löken tills de mjuknat och blanda med kycklingskivorna mot slutet.
Blanda i creme fraichen, grädden och lantbuljongen och låt puttra svagt i ca. 5 minuter.
Servera med tagliatelle och rikligt med hyvlad parmesan över! Mums!
Önskar alla en härlig söndag. Vi har sol i Sthlm idag!! Lovely ;-)
Ser fantastiskt gott ut på bilden. Måste jag testa en vacker dag, så jag får nog lägga den i minnesbanken.
Ha en skön söndag!!
Å Tack!!! Denna ska vi defenitivt prova.
Ha en superskön söndag. Kram
Vi har haft ljuvligt väder här också, (så varmt att de förbaskade "bananflugorna" vaknat till liv igen i mitt kök.)
Vilket gott recept du visar, det måste jag prova.
Kramar
Marita/Norrland:
Vad skoj att du såg att jag lagt ut receptet. Hoppas du provar någon gång för det är både gottt och enkelt!!
Heja Norrland!! Var bor du??
Kram Ann-Louise
det där såg riktigt gott ut. älskar olika kycklinggrytor/pannor.
Smarrigt, man kan göra så mycket gott med kyckling! :)
Gott det ser ut :)
Ser underbart gott ut.
Tack för receptet, jag testade idag denna
goda och så enkla kycklingrätt! Kom ihåg
du gjort nåt enkelt med saffran!
Vilket fynd du gjorde idag, helt galet
att de prisatte så billigt mateus, perfekt
för dig!
Oscars kompis var ju en fining, han hade
ju perfekta modelldrag, spännande säkert
att resa runt även om mycket jobb också!
Ha det så gott!
Kram
jessi