Adventsfest hos mig

 
God morgon denna tredje advent!
 
Jag skrotar omkring här hemma med ett leende på läpparna efter gårdagen lyckade adventsfest vi hade här hemma igår. Ni vet hur det är när man bestämt sig för att ha fest, att man börjar planera allt från dukning till meny och mixen av de vänner man bjudit, Så här i efterhand blev allt så bra och jag känner mig glad och nöjd!
 
 
Började med glögg och lite plockmat medan gästerna minglade och lärde känna varandra. Hade gjort en ädeloströra som serverades av egengjorda pepparkakspinnar i glas och krustader med cambozola toppade med apelsinmarmelad som får en stund i ugnen. De sistnämnda var en riktig succé!
 
     Dukningen igår gick i vitt med glas från Orrefors och servetter från DAY Home
 
 
Middagen var ett beprövat kort som man kan förbereda, vilket passar perfekt tycker jag. Marinerad kycklingfilé med soltorkade tomater, vitlök och basilika. Till detta serverade vi potatisgratäng och en fräsch blandad sallad. Kan aldrig bli fel!
 
 
Adventstider som det är så blev desserten en saffranskladdkaka med vit choklad. Så himla god är den! Vispad grädde och varma hallon serverades till den som önskade. Glömde bort att fota vid själva festandet men då har man ju kul! Hade fixat ett Musikquiz som gästerna tog sig an med stort allvar och tycker det är kul med en övning där gästerna får jobba ihop i nya par och det uppskattades! Tänk vad svårt det är att minnas låtnamn och artister fast man så väl känner igen låten!
 
 
Så det var en nöjd Ann-Louise som fram emot 3.30 gick till sängs igår!
 
Hoppas alla får en skön 3:e advent och stressa inte ihjäl er nu den sista veckan fram till jul!
 
Kram
Ann-Louise ♥

Kommentarer
Postat av: cecce

Men så lyckat!! Och vilken mat! Det ska vara du till det!!
Såg att du gjort ett musikquiz och fick lite dåligt samvete då du frågade mig om det.Hoppas du såg att jag svarade men eftersom jag inte hörde av dig tänkte jag att du löste det på annat sätt. Vilket du gjorde!!

Snart lov!!:-)

Kramar Cecce

Svar: Ha ha, jag är nog ingen superkock, men det blev lyckat! Quizen hittade jag på nätet -perfekt! Du behöver inte känna något dåligt samvete alls, jag hörde ju inte av mig!Har svårt att få till och bestämma datum som du märker...shame om me! Ska ta tag i allt nu på lovet, behöver vara ledig liksom ;-)
KRAM
Ann-Louise

2012-12-17 @ 22:48:13
URL: http://www.ceccesblogg.blogg.se
Postat av: britt

so kosligt dere har hatt det. og kjempefin mat:-) lurer på om du kan legge ut oppskrifta på saffrankladd kaka? Låter ju kjempegod ut:-)Tusen takk på forhånd visst du svarer meg.

Svar: Tack så mycket fina du!Det är klart jag lägger ut receptet nu när du vill det! Hoppas du gillar den, jag tycker den är supergod!
Stor kram och God Jul!
Ann-Louise

2012-12-18 @ 21:10:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0