Ännu en Registreringsskylt


     Har hittat ännu en registreringsskylt att pryda hemmet med!


God afton!

Här kommer ett livstecken från en kvinna i sina bästa år som har häcken full! Hinner inte blogga så mycket denna vecka heller verkar det som då jobbet kräver massor fortfarande och kvällarna innehåller en hel del transport till och från ishallen. I kväll är det match igen så jag är hemma först vid 21.30 och då lär jag vara ännu tröttare.

Nu har lektionerna kommit igång på skolan och då blir det ett helt annat fokus som också kräver att man har koll på allt och det har man inte.....eller nästan iallafall. Har suttit med nya bildläraren idag och gått igenom skolans profil och hur vi jobbar, var ganska skönt att kunna dela med sig, man vet hur tufft det är att komma till en ny arbetsplats. Nackdelen är väl att ens egna planering och arbete får stå åt sidan.

I morgon måste jag åka i tid från jobbet då vi erbjudits hälsokontroller på jobbet och jag ska på återbesök i morgon och få min dom på de prover de tog. Ska bli skönt med en tidig dag och sen är jag ledig på torsdag- äntligen!

Ha en fin kväll!
Stora kramar

Detaljer



            
            Dessa bilder gör mig så glad och inredningen inspirerar mig enormt.
            Lådbyrån på övre bilden är så läcker med sina siffror på lådorna och den
            inramade konstbilden tillsammans med den enkla men designade lampan
            bildar en helhet. Köket är sådär härligt rörigt med ett mischmasch av
            ljuva pastellfärger och härliga detaljer som fångar ögat.


Sitter och tittar på "Bröllopsfotografen" och godisskålen är slut. Lektionsplaneringen gjorde jag i solstolen på verandan i strålande sol så den gick som en dans. I morgon är det bara uppgiften till min Universitetskurs som ska skrivas - jag är på gång som ni märker!

Har tagit det lugnt idag, gått en sväng i centrum, köpt ett par jeans och en skjorta, lagat och ätit goda kantarellmackor och bara varit däremellan. Köpte ett sideboard/skänk i högblankt vitt till Oscar idag. Han ville ha och behövde ett vuxnare rum så det var på tiden. Han köpte själv ett skrivbord ur samma kollektion tidigare i sommar så i morgon hoppas jag att vi kan få ordning i hans rum. Annars står det sport på schemat i morgon för båda barnen!


Stor kram

En helt vanlig dag i Stockholm


                                           Stortorget i Gamla stan



                               Riddarholmskyrkan på Riddarholmen


En helt vanlig dag på jobbet....eller inte....men en helt underbar dag inne i city där vi gick en stadsvandring idag för att titta på "Maktens boningar". Valet om några veckor präglar skolans första tema. Solen sken, himlen var blå, barnen roliga, inga akuta telefonsamtal eller mail, maten Kungshallen god och jag kände mig helare än på länge! Och nu helg på det + att en lärare mailat sin planering till mig (underlättar enormt) så det blir nog bra i år med!
Tack till alla som bryr sig om mig!!


Hötorget är mitt tips på ett bra svampställe jag gärna delar med mig av
- det räcker till oss alla! Men berätta inte för någon.....;-)


Vid Hötorget stannade vi till och tittade på handlarnas utbud och jag fick med några liter kantareller hem som jag just förvällt. Det blir gräddstuvade kantarellmackor i morgon - Mums! Dagens middag är beställd sen tidigare av sonen och hör och häpna, jag tror rutinerna börjar sätta sig hos alla! För vi ska äta Tacos ikväll, det är ju ändå fredag ;-)

Vad äter ni i kväll?

Kramar

100826


Hundratals bokstäver vunna på Tradera damp ner i brevlådan i dag. Älskar dem och
tänk vad mycket roligt man kan ha dem till! Sen, sen när jag får tid och ork.........


.....och jag hinner inte med. Har jobbat över varje dag denna vecka. Tusen saker i mitt huvud, tusen saker på mitt skrivbord och tusen timmar för lite. Är full av viktiga ärenden, saker och tankar, på väg till nästa grej så jag glömmer bort saker. Man kan säga att jag prioriterar utan att välja själv. Glömde bort hur man stänger av vår bärbara telefon idag så jag bara satt och tittade på den. Tokigt!
En dag kvar innan den välbehövliga helgen kommer. Men då måste jag planera lektioner, det som jag skulle gjort denna vecka men aldrig hann.

Nu är jag ensam hemma, Oscar spelar sitt livs andra A-lags match (såg debuten igår), Bea tränar och maken är publik så tystnaden här hemma är befriande. NU ska jag varva ner innan stadsutflykten i morgon.

Kram


Full fart igen


I söndags på Bea´s kalas dukade jag med mina nya loppisfynd. Hittade dessa söta
assietter hos min lokala loppmarknad för 5 kronor styck. Ja, jag vet att jag inte ska
dra hem fler saker men för det priset kunde jag inte låta bli. Har också märkt att
blått och att saker och kläder i blåa nyanser tilltalar mig mer och mer.



Ja då kom de då de små liven (eller större än mig många gånger) till skolan idag och lokalerna som ekat ganska tomma den senaste veckan helt plötsligt kändes för små. Upprop, praktisk information och annat har stått på agendan idag och vi fortsätter några dagar till med uppstartsdagar. Både skönt och inte då det är lugnare när schemat och lektionerna kommit igång. Rutiner är bäst!!

Sen hem, handla, fixa mat, plocka, betala räkningar, tvätta och tänka igenom dagen och de dagar som komma ska. Nu ska jag dock sjunka ner i soffan med en tidning och bara vara nån timme innan alla kommer hem igen från sina sportaktiviteter. Kom just på varför jag aldrig tränar....finns ingen tid helt enkelt.....eller var det så att jag inte gillar träning även om jag haft tid? Vad tror ni?

Kram

Kalasdag





Sol och gott fika ute gjorde min söndag till en kalasdag. Nu var det ju Bea´s 20-årsdag vi firade i efterskott med släkten och hon fick pengar och fina vita glasvaser att inreda sitt framtida hem med. De var så fina och inte utan att jag blev lite avis. Sitter nu med sonen och hans fina flickvän och tittar på SATC 2 samtidigt som jag bloggar och funderar på hur snabbt en helg kan gå. Har svårt att finna rätta jobbglädjen efter mitt långa sommarlov....hur gör ni?

Kramis!

Hearts




Köpte nya hjärtsmycken igår på väg hem från jobbet som en liten
helgpresent till mig själv! Halva priset på halsbandet och jag behöver
bli bättre på att variera mig så örhängena fick följa med också till
ordinarie pris.


Jag får ingenting gjort, lullar på i centrum först och nu här hemma. Borde skriva och lämna in en planering till Universitetet, borde öppna Kemiböckerna och pärmarna och planera undervisningen de närmsta veckorna, borde baka till Bea´s kalas i morgon, borde dammtorka innan gästerna kommer, borde plocka här hemma, borde hänga tvätten, borde förbereda middagen......

....men vad gör jag, jo jag sitter med datorn och roar mig på Traderas sidor. Men nu är klockan 15.00 och då skulle jag börja med allt det andra. Hinner alltså inte skriva mer nu om det ska bli något gjort idag.

Puss & Kram mina vänner!! Have a nice weekend!! Take Care ;-)

Ärliga människor finns än!


             

Jo jag tog mig över Brooklyn Bridge i 37 graders NY värme, men trodde
nog att jag skulle svimma innan jag fick sätta mig på andra sidan.
Längtar tillbaka och skulle gärna gå direkt igen trots "nära döden känslan"



Idag är jag glad (men liiite trött också). Varför är jag då extra glad idag? Jo jag ska berätta!!

En dag i maj beställde jag och min syster biljetter till Peter Jöbacks konsert på Cirkus i Stockholm i oktober. Man kunde inte köpa via Ticnet utan från LiveNation och då skulle pengarna in på ett bankgirokonto. Jag betalade och sen har jag haft en konstig känsla att något inte stämde. Min syster som skulle hämta ut biljetterna har inte haft bråttom som ni märker och då hon förra veckan skulle göra det så fanns inga......

Hon ringer då Cirkus, de hittar bokningen men ingen betalning så den gick tillbaka. Vi har alltså inga biljetter!!!! Men Cirkus tycker synd om oss och ordnar ännu bättre platser till oss mot ny betalning så på den fronten löste det sig - men var fanns våra pengar? De hade dragits från mitt konto i maj MEN jag hade kastat om ett par nummer på girokontot.

Ringer banken, vi spårar ägaren till kontot och jag googlar fram en grekisk fotograf i Malmö. Hittar hans nummer, ringer och förklarar att han fått drygt 1000:- fel på sitt konto i maj och ber honom om att få tillbaka pengarna. Lycka till, kan man ju tänka, men döm om min förvåning då jag idag fann pengarna på mitt konto!!

Via telefon, mail och sms på både svenska, engelska och grekiska (jag har läst två terminer grekiska) får vi ihop det och det trodde jag aldrig då det gått så lång tid och trott det sämsta om folk, men jag hade fel!
Det finns hopp för mänskligheten ännu!! TACK du duktige och ärlige fotograf.

Nu tittar jag på både Ernst och Anders i "Antikdeckarna" samtidigt -lite svårt, men det går ;-)

Kram 

London - day three


                                                                      TOWERN

                                            

                             

                                                                          TOWER BRIDGE


           
                       
                                                                                                  Shakespears "THE GLOBE"

           
                                                                 St PAULS CATHEDRAL



                                                                            HARRODS
            
                                                        Harrods julavdelning var galen!

                       
                                 Resan avslutades på puben "FRIENDS AT HANDS" vid hotellet

            



Trött......men ska försöka få ner några rader innan jag slocknar i soffan framför tv:n. Måste ju visa er den sista dagens aktiviteter i London då solen sken fint. Det har gått bra att börja jobba, många goa skratt med kollegorna, men även en massa frågetecken som rör till det. Känns som om jag inte får något gjort men när jag tänker efter så har jag ju gjort en hel del.

Är en urusel bloggvän just nu, läser era bloggar men kommenterar för sällan, men man måste proritera och nu är jobbet i fokus och däremellan vila. Snart är allt som vanligt igen!!

Stora Kramar ♥

Ögongodis


Portobello Road i London och antikmarknad betyder ju att jag var tvungen att få med
mig något hem därfifrån. En knallgul gammal filmburk från Kodak var ju precis lagom
för min packning, lite retro och man blir glad när man ser den bryta av mot det vita!



Sommarlovets allra sista dag för mig idag och det känns...men det känns faktiskt ganska okej att komma igång igen. Idag har jag varit inom färgbutiken, bläddrat igenom en massa tapetkataloger på jakt efter den ultimata till Oscars rum som vi ska fixa till och köpt en burk färg i en annan pastellig nyans. Målade en träburk direkt och jag tror jag fått den nyans jag var ute efter!! Har några ideér som jag ska förverkliga inom kort när det kommer till målning.

Tog även en runda i mina loppisbutiker men fyndade inget direkt, bara en 1 liters zinkkanna med lagom mycket patina på. Tänkte att jag skulle ha mina penslar eller pennor i den uppe på skrivbordet. Bäst göra det man gillar bäst sista dagen på semestern.

I morgon blir en låång dag direkt då vi har "Kick off" på kvällen. Ingen aning vad de hittat på i år och det tycker jag inte riktigt om, kontrollmänniska som jag är men jag lär nog inte hinna blogga i morgon.

Ha det bra tills vi hörs igen!

Kramar

Bubbelgumsrosa




Hittade några gamla träljusstakar och en trähäst på loppis häromdagen,
köpte bubbelgumsrosa hobbyfärg och gick lös med penseln på dem.
Resultatet blev en liten färgklick som tillsammans med mitt rosa "&"-
tecken från Lagerhouse blev en fin installation på min gamla vintagebyrå
som står i gäst/pysselrummet nu!


Lite seg idag så det mulna och lite regniga vädret känns befriande faktiskt, trodde aldrig jag skulle säga så! Gårdagens fest var skoj, god mat, nya människor och liveband. Gick även en runda på skolan och i våra nya lokaler för att se hur det verkar bli nu inför skolstarten. Finns en del att göra kvar men det kan nog bli bra. Vi har kommit upp en våning fått stora fönster med massor av ljusinsläpp och bara det känns skönt!

Det blev en svart armlös klänning igår, guldsjal över axlarna och mina svarta gladiatorskor med kedjor och liten klack. Vågade håret också, som flera av er tyckte, och jag kände mig riktigt nöjd.



Känner för att pyssla idag men på något vis kommer jag inte igång....och snart spelar Bea match som jag ska kolla på. Vinner de några matcher till så är serieseger ett faktum och de tar steget upp i div. 2! Hoppas!!

Kramar


FEST!!



Jag har gjort en budskapstavlan till min kollega och hans fru som nu
är fint inslagen i vitt papper med vita snören och som de får på festen
tillsammans med presentkort på ett restaurangbesök.



Lördag idag och det betyder fest för oss!! Ska på dubbel 40-årsfest då kollegan och hans fru har och ska passera det magiska talet. Festen är på skolan (!) och det känns lite mysko att åka dit om än för en massa skoj, men jag är van att festa där med ;-) Hade tänkt bättra på solbrännan lite nån timme nu men solen gick i moln även om det är hett! Knappt så man orkar sitta i solen faktiskt.

 
                                       Vågat eller ej? Vad tycker ni?

Planerar kläder och skor och tror mig ha det klart för mig men vem vet jag kanske ändrar mig. Ska nog strax ta tag i håret också då jag funderar på att "våga" till det igen.

Hoppas alla får en trevlig lördag!!
Tjingeling!

London - day two


Vem vill inte till Notting Hill efter att ha sett filmen med Julia Roberts och Hugh Grant?



Lördag är den stora marknadsdagen och det var kul att få se den men det var galet
mycket folk och de "vanliga" säljarna var ganska få. Hörde sen att fredagar är den
bästa dagen för loppis, då folket säljer sina saker på filtar på gatan.


Skyltar - Skyltar och ännu fler Skyltar i plåt. Här spenderade jag en del tid och fick med
mig tre saker härifrån.


I den övre delen av Portobello Road är de små husen målade i läckra färger.

                        
Glad är jag över att äntligen fått se Notting Hill och jag blir lika faschinerad varje gång
jag kommer in i en "All Saint"-butik. De har gamla Singer symaskiner ÖVERALLT i sina
butiker och jag undrar var alla kommer ifrån??? Det var likadant i butiken i New York!
Här köpte jag en tischa till Oscar.


                          
Notting Hill är något av ett konstnärs och Art område som blir alltmer poplärt att bo i
och priserna stiger hela tiden på husen. Man kan se graffiti överallt och rätt läckra
sådana också tycker jag. Hade gärna haft en del inramat här hemma!
 


Efter en häftig förmiddag på Portobello Road tog vi bussen åt fel håll....och fick se utkanterna
av London och vila benen en stund, vilket bara var skönt! Målet var Oxford Street och shopping
på Primark, Selfridges, HMV, Debenhams och alla andra butiker som ligger där. Här kom
det berömda regnet också, rejält men ändå bara en kort stund som tur var!

  

I väntan på buss 7 hem till hotellet vid Russel Square igen. Vi var nog nästan sist kvar på
Oxford Street denna lördag för var kvar till dem stängde.


Så var min lördag i London. På kvällen gick vi på en liten Italiensk restaurang vid hotellet, åt pasta och drack gott italienskt vin. Blev en tidig kväll då vi behövde vila oss inför söndagens turistande och shopping!

Idag är det fredag och jag ska mysa här hemma idag. I går tog jag en dag i City med lite butiksspan och en lunch uppe i Rosendals Trädgård. Solen sken hela dagen och det var mysigt att bara strosa omkring i sin egen stad också.

Ikväll blir det nog lite Hockeypremiär då Oscar går på is idag med sitt lag!! Tror ni att han längtar! Han jobbar förresten sin sista dag i frysen (-28 grader) på Dagab idag också, så nu har han kämpat bra hela sommaren. Han kommer att skratta hela vägen till banken, pratar om Iphone, platt-tv, resor och så det har nog varit värt allt slit.

Kram på Er!

Jamie Oliver


                                                                                FIFTEEN
                                                                                 
The Trattoria, on the ground floor, is open for breakfast, lunch and dinner where you can
enjoy great food in the typical Italian style. The Trattoria is rustic and relaxed and the
service friendly, making it a great place to meet friends at any time of the day.

             
            



                                                                           Antipasti

Made for sharing - Fifteen’s amazing antipasti of mixed salumi, mozzarella and verdura mista


             
                                                                                   Secondi
 Pan-roasted Label Anglais chicken with aubergine funghetto, Italian spinach and salsa verde


                                                                            Dolci
                      Vanilla pannacotta, raspberry compote and homemade biscotti

                         
             

                     Till och med askkopparna vid trappan bar restaurangens logga.


Trendigt, högljutt, trevligt, intimt och ganska litet är mitt samlade intryck av Fifteen.
Vi började med en drink i baren, tittade på ungdomarna som lagade mat och bara njöt. Tyvärr var det mörkt i lokalen och svårt få bra foton.

Förrätten var underbar (glömde fota fatet innan vi börjat lägga upp på egna tallrikar) och jag skulle kunna äta det varje dag - mozzarella, parmaskinka, salami i olika former, syltad lök, oliver och annat gott.

Huvudrätten var god men inget som stod ut. Kyckling i sin enkelhet helt enkelt.

Desserterna var för små ha, ha. Det var som en dröm att smaka av varandra men min pannacotta var godast!

Helt klart var restaurangen värd ett besök och jag går gärna dit nästa gång jag är i London. Ett mysigt sätt att tillbringa en fredagskväll på tycker jag!! Men om ni ska dit: Beställ bord i god tid innan!!!


KRAM KRAM från Ann-Louise



London - day one



Mötte upp min vän vid Midi-stationen i Bryssel för att åka med Eurostartåget
till King´s Cross-stationen i London. Säkerhetskontroll a´la flygplats och sen
en tur längs det lantliga Belgien, Frankrike för att sen åka ner i tunneln vid Calais.
Den drygt 5 mil långa tunneln går 100 meter under vattnet och det tar 20 min
innan man kommer upp i ljuset igen på den engelska sidan.
Hela tågresan tog knappt 2 timmar.

Checkade in på rum 544 på hotell President vid Russel Square innan vi tod en
röd dubbeldäckare till Trafalgar Square.


Kan inte hjälpa att jag blev exalterad då jag såg "Underground"-skyltarna,
de röda telefonkioskerna och bussarna. Även taxibilarna är skoj, alla är av
samma modell och ganska löjliga i formen.



                   Utsikten från Trafalgar Square med Big Ben i fokus.


                                                   Nationalgalleriet


Jag och Nelson vid Trafalgar Square. Han har en något högre ställning
än mig i London.


Downing Street nr. 10. Premiärminister Camerons bostad kom man inte så nära.


                                                          London Eye.


Big Ben och Houses of Parliment var finare än vad jag trodde.
Westminister Abbey fick också ett besök av oss.


Är man turist så är man! Människor fotades i dessa telefonkiosker i alla
de former som finns. Buckingham Palace sett från paradgatan "The Mall".



Picadilly Circus var inte så märkvärdigt (när man nyligen varit i NY).


Gillar London för dess enkelhet. Det är bra skyltat och gott om information.
City är inte för stort man tar sig lätt runt med både tuben och bussarna
eller per fot. Att man sen vandrar på historisk mark gjorde mig ödmjuk
och drömmande, tänker på the Tudors t.ex.


God förmiddag!
Har just startat denna onsdag som talar om att jag har mindre än en vecka kvar till att börja arbeta igen. Konstigt att man aldrig vänjer sig med att semestern tar slut varje år. Vädret visar sin allra bästa sida i allafall och solen skiner fint. Ser ut att bli en härlig dag.

Visar här bilder från min första dag i London. Vi kom vid 16.00 och hann med mycket innan vi återvände till hotellet för uppfräschning innan taxin hämtade oss för att åka till Jamie Olivers restaurang "Fifteen". Tycker att det besöket förtjänar ett eget inlägg så det kommer sen.

Nu sen frukost!

Kramar


7 saker

                                            sjua


Nu är jag hemma igen och jag har haft en intensiv men superskoj långweekend och hunnit med både Bryssel och London. Ska påta ihop ett par inlägg om resan snart men jag lovade ju återkomma med sju intressanta saker om mig, som sig bör när man får en sådan award. Blev glatt överraskad när jag såg att Anna, Emma och Susanne också gett mig en. TACK snälla ni!!
Nu har det gått ett tag och blir tokigt skicka tillbaka awarden kors och tvärs så jag ger alla mina bloggvänner en egen award för att de är så bra!




7 intressanta (?) saker om mig
 

• I min ungdom liftade jag mycket, inspirerad av syrran som till och med liftat med en sopbil. Inget jag vill att min dotter ska göra..

• Jag flyttade till Stockholm utan att ha någonstans att bo. Hade jobb, magasinerade möbler och prylar och sov hos kompisar och systrar.

• Har vunnit en matlagningstävling där priset var en veckas resa till Toscana med boende på slott med guide, mat, vin och annat mys när vi åkte runt där.

• Har voltat med en bil i 50 km/h en mörk, hal och regnig natt i skogarna i Ångermanland. Jag körde inte och vi kämpade som hulkar för att få upp bilen på hjul igen och sen åkte vi vidare hem....med intryckt tak och parkerade bilen i kompisens föräldragarage. Han skulle förklara på morgonen.

• Har på senare år blivit otroligt åkrädd när jag åker bil. Tror alltid att det ska hända något hemskt, framförallt när jag inte kör själv och bromsar hela tiden.

• Jag är väldigt lat när jag är lat men väldigt effektiv när jag är effektiv. Dålig kombination som inte alltid infaller vid rätt tidpunkt.

• Älskar böcker och bibliotek och bodde nästan där som barn. Med en bok i handen är man aldrig ensam.



KRAM / Ann-Louise

Next stop: Bryssel & London ♥



Hej på er.
Håller som bäst på att packa väskan för att senare ta flyget till Bryssel och bästa vännen L. Morgondagen tillbringar jag där på stan för att sen möta upp L vid tåget som ska ta oss under Engelska kanalen till London. Där möter vi upp vännen H för att sen tillbringa helgen i Englands huvudstad.

Fredagens middag är bestämd då vi bokat bord på Jamie Olivers restaurant "Fifteen" och det ska bli spännande att se och smaka! Sen blir det shopping på utvalda ställen och gator, en tur till Notting Hill hoppas jag och kanske nån traditionell sevärdhet också.

På söndagseftermiddagen tar vi tåget tillbaka till Bryssel och jag spenderar nån dag till där med vännen och stunder på stan. Låter som en kul långhelg eller hur!

                           

Sen har söta Caroline med bloggen "Sommarfiket" gett mig en award! Tack snälla, det var skojigt att bli uppmärksammad.
Till en award följer några saker som att kopiera in awardbilden i bloggen, tacka och länka till den som nominerat en, nominera sju andra bloggare samt berätta sju intressanta saker om sig själv.

Detta ska jag göra så fort jag kommer hem igen och har fått tänka till lite. Kanske händer det något intressant på min resa?

Nu önskar jag er en fin helg så hörs vi nästa vecka igen!!

Love Peace and Understanding

/Ann-Louise ♥

LETTERS








Bokstäver - Siffror - Tecken
- ja allt grafiskt har alltid faschinerat mig och det syns i mitt hem. Färg och form av alla de slag inspirerar mig och det är nog bara kvadaratmeterytan och plånboken som sätter mina gränser. Ideér är det ingen brist på, möjligtvis ork, men i huvudet händer det saker hela tiden.

När jag är på nya orter, i nya länder så har jag fullt upp med att läsa och fota alla skyltar och prylar jag ser som tilltalar mig. Jag fotar inne i affärer, på hyllor m.m. för att jag tycker det är vackert helt enkelt. Statyer tilltalar mig inte alls i samma utsträckning. Därför blev jag så lycklig igår när jag fann den läckra NEW YORK -kudden som både har bokstäver och siffror och är svart och vit!
LOVE-kudden kommer från Day Home och är en hyllning till min mamma. De rosa köpte jag på Hemtex så nu går mitt vardagsrum i vitt, svart och rosa.

Mitt nästa yrke är grafiker ;-)
Lev väl!
KRAM

Nytt i köket!




Bordet Docksta och "Sjuan"-stolar gjorde köket så luftigt så att det
nästan ekar där inne nu. Känns ljust och skönt och kanske sitter vi
där oftare nu, oftast sitter vi vid matsalsbordet i vardagsrummet
.


God kväll!
Nu har maken börjat arbeta igen efter semestern och båda barnens träningar har startat så vardagen kryper sig allt närmre. Nu ska jag ta tag i ytstädningen hemma då grovjobbet med rensning är gjord. Köpte en sån läcker kudde idag så i morgon tänkte jag göra en liten makeover i vardagsrummet, ändra accentfärg bl.a. Köpte en massa kuddar i Umeå också då jag ramlade över " 1/2 reapriset" och inte kunde hejda mig ;-)

Hämtade Bea från Gotlandsfärjan igår och hon överraskade mig med en present!


Ett vitt X. Hon vet att jag älskar bokstäver och gärna de "udda" så
det var så sött av henne att tänka på mig i Visby!


Hoppas ni har en fin kväll!
Kram från Ann-Louise

Sommar i city


Ljunggrens takterrass på Söder. Härligt avslappnat under bar himmel
och med takåsarna som sällskap. Feel good ställe helt i min smak!


Skål!! Har min nya klänning på mig, tunn kofta över och "vågat" hår
kvällen till ära! På fötterna mina nya skor som inte gav mig skavsår
men var skithala att gå på klinker med....men det gick bra;-)



Vodkadrink till maken och jordgubbsbellini till mig!


Restaurang Kamarina -igen. Mysigt, familjärt och gott! Till förrätt åt vi
Saganaki och Piperia Gemisti men jag var så hungrig så jag glömde fota!
 

Pikilia - lamm, bifteki, grillspett, tsatsiki, dolmadakia och en massa
annat gott med friterad potatis till och en flaska Naoussa Boutari. På
topp när det gäller den grekiska matkulturen enligt mig!



Vaniljglass med chokladsås och kaffe blev en perfekt dessert!


Sitter med fötterna i fotbad och bloggar samtidigt. Var hög tid att fräscha upp fossingarna efter några sköna sommarveckor både här och där. Åker ju till Bryssel och London på torsdag och vill ha det gjort innan dess. Maken och sonen är på Söderstadion och tittar på Bajen och dottern sitter Gotlandsfärjan på väg hem så jag fick en stund själv.

Dagen har präglats av våra nya köksmöbler sen vi hämtade bordet idag. Och vilket ställe vi var på då.....Ekerö - högt med havsutsikt - terrass runt hela STORA villan osv. Var helt sjuk när jag åkte därifrån, tänk vilka fina ställen det finns och att folk har råd att bo så (men ändå säljer saker på Blocket!).

Nu dags för filen!

Kram

RSS 2.0