Lördag med Jessi!


                       Jessi och D bjöd på god thaimat i sitt fina hus!


Fint paket öppnas i fin miljö. Inredningen i vardagsrummet går i mint-
turkosa färger och är en fröjd för ögat. Kudden bakom mig fick de som
inflyttningspresent av oss.



Jippie! En rosa vispskål från Ib Laursen som jag velat ha länge!



Skön fikastund i solen och de underbara loungemöblerna.



Så har jag äntligen träffat Jessi igen och fått se hennes och D:s fina hus. Så stort med massor av möjligheter och med en terrass som heter duga!! Att Jessi sen har så god smak gör det hela ännu bättre och jag ser hur fint det kommer att bli där det fortfarande fixas.

På väg ner till Jessi så stannade vi till på vägen längs Taxinge och Nykvarn och ögonshoppade i de mysiga butikerna, köpte lite gottis och stannade till vid uteloppisen. Där fyndade jag en gammal signallykta från SJ (ser så där härligt industriell ut) och en liten ytterkruka med Tre kronor på gjord av Gustafsberg. På en av auktionerna jag besökte hos pappa bjöd jag på en sån här lykta men jag tyckte de gick för dyrt (450-500:-) men nu gav jag 100:- för denna!! Bra köp med andra ord.

Vi fick god thaimat hos Jessi, vi firade varandras födelsedagar med paketbyte och sen tittade solen fram så vi kunde sitta ute och fika och prata innan vi åkte hemåt igen.

Tack snälla Jessi och D för att vi fick komma, för god mat och fika och för den ubersöta vispskålen i ljuvaste rosa!! Nu väntar soffan efter en fredagskväll ute och en utflyktslördag. Visar bilder från vår roliga fredag i morgon!!

På återseende mina vänner!

Glass i stora lass


         Rocky Road och Friidrott istället för Ernst (?) blev min kväll.


Regn, åska och blixtar så kan man sammanfatta vädret denna torsdag. Vad gör man då? Jo man fortsätter att rensa och fixa hemma och nu återstår bara ett par svängar till återvinningen och till Fyndet för att lämna kläder och möbler till deras Second hand. Vanligtvis är det ju jag som köper saker därifrån men nu ska jag bara lämna och låta andra köpa.

Men jag ljuger lite...för jag har köpt ett nytt matbord på Blocket idag som vi ska hämta på söndag. Ett runt, ett Docksta, vitt och fint och det kommer bli bra i vårt kök! Har ringt på många men de säljs på en gång men denna gång hade jag tur. Nu fattas bara stolar till.


Snyggt eller hur!! Nu ska jag gå och hänga tvätt, ta en dusch och sen krypa ner i den renbäddade sängen. I morgon blir det att städa av hemma efter rensningen och sen ska vi ut och äta på grekisk restaurang med våra goa vänner! Skoj med fredagsmys på stan - vem vet var vi hamnar!?

KRAM från mig!

Nya klänningar till mig!






God förmiddag!

Kan inte säga att vädret är direkt uppmuntrande men idag ska vi få massor gjort hemma istället. Maken är på IKEA nu och när han kommer hem ska vi skruva, bära och lulllulla ett par timmar. Ska bli skönt att få ordning igen för nu är det en enda röra.

När vi var i Örnsköldsvik så hittade jag bl.a. dessa två klänningar till bra pris. Den gräddfärgade planerar jag att ha på kollegans 40-årsfest i augusti. Tror den blir fin mot solbrännan (om den inte försvunnit innan dess....) och häromdan köpte jag ett par snygga skor till. Ska bli kul att gå på fest även om augusti låter lite deprimerande i mina öron.

Ha det!!

KRAMAR

Älskar auktioner!


Vi hade tur i år och fick uppleva en riktig bondauktion ute på landet i
det vackraste Ångermanland. Fint väder, bra prylar och priser och en
auktionsutropare som är underbart rolig - vi har mött honom tidigare!
Även om man inte köper så är det ett rent nöje att bara vara där!!





Jag är KÄR!!! Som jag älskar denna gamla emaljskylt som gör reklam
för tvättmedel. Visst är den lite skadad men så har den ju suttit på
väggen utomhus på en lanthandel också!! Den ska upp på väggen
i köket när vi fått det fixat...nån gång i höst!


Mindre snygg men kul emaljskylt och gamla nycklar, eldtänger & saxar.



Retromuggar i "fula" färger och härliga zinkskopor.


Ett dussin mattallrikar "Veronika" från Rörstrand att ha till vardags.


Halloj!

I dag har solen kommit tillbaka i Stockholm och jag har tagit tillvara på den genom att sitta och läsa tidningar i solstolen ett par timmar. Skönt att känna sig varm igen ;-)

Innan dess var vi på IKEA för att köpa ett nytt arbetsbord till gästrummet där vi ska ha vår skrivare och där man kan sitta och pyssla, måla m.m. i höstmörkret, men skivan fanns inte och nu har vi ångrat oss (läs jag). Tur jag har en snäll make så i morgon får han åka dit igen och byta ut och köpa nytt.

Men allt man ändrar i sin inredning innebär en hel del merjobb så jag har rensat ut en massa papper idag från gamla skrivbordet och vi har ett "kreativt kaos" här hemma. Kryper lite i mig men jag får hejda mig då min make har kommit in i nån semesterlunk och ska titta på friidrottsEM titt som tätt under arbetet...

Önskar er en God kväll!

KRAM

En dotter!!!


Första gången vi fick se dig var den 7/2 1990. Ett underverk!!


Glada och lyckliga föräldrar om än väldigt trötta. Du fick en rosa rosett
i ditt mörka hår på BB, du var så liten och näpen och trött du med!


Du föddes på sommarens varmaste dag -puh!


                                          Dina första 6 månader.
Du växte och växte och växte - men väldigt långsamt och försiktigt.


                                    Första utomhusbadet vid Rudan 4/7 1991


Här fyller du 4 år och vi bor kvar i lägenheten med stora terrassen på
Vallavägen.


                                      Söt som socker redan som liten!


I dag fyller du 20 år och hur det gick till vet jag inte. Men jag vet att
Jag Älskar Dig min fina dotter Beatrice!


Ja nu skrämde jag kanske någon som tänkte att herregud, hon väntar barn! Men se så skoj ska vi inte ha utan vi firar Beatrice som fyller 20 år idag! HURRA!! Inget stort firande idag men vi har haft paketöppning med sång och Bea har fått välja middagen idag. Hon valde potatisgratäng med baconlindade kycklingfileér till. Jordgubbar till efterrätt. Sen har hon fotbollsträning i kväll så  det blir som en vanlig måndag med guldkant på. Festen med kompisar tar hon sen när alla är hemma igen, det är nackdelen med att fylla år på sommaren.

Själv så har vi städat tvättstugan idag och det känns bra. Tack för att det är mulet väder några dagar i allafall så man får något gjort! Måste plantera ner lite perenner jag tog hos pappa i trädgården också innan kvällen kommer.

På återseende mina bloggvänner och alla andra!

KRAM och GRATTIS Beatrice!

I min hembygd


Grundsunda Hembygdsgård besöks varje år. Där finns
servering, liten bod och loppis. I år köpte jag bara hembakt
tunnbröd och fyndade på loppisen!





Morfar med barnbarn. Så kul att Bea kom upp till oss!


Klockstapeln vid Grundsunda kyrka är jättegammal!


Grundsunda kyrka där jag är konfirmerad. Vacker i sin vita enkelhet!
På kyrkogården ligger i stort sett alla mina släktingar. Vi besöker dem
varje sommar.



Vidare åkte vi till Sommarfiket som Caroline öppnat i sommar i Skademark.
Hon lever sin dröm där och har servering och loppis. Hon hade supergott
hembakat fikabröd, helmysig omgivning och var en härlig tjej!
TACK för gott fika och pratstund Caroline!
Ni kan läsa hennes blogg
HÄR.



Pappa njöt av stunden -han trivs på landet och gillar
hembakt fika! Jag fyndade två coola 70-talslampor
på Carolines loppis!



Så här vacker kan himlen bara vara i Norrland känns det som. En
kort stund får himlen en underbar nyans och jag älskar det!




Så har det då blivit sista kvällen hos pappa för denna gång. Vi har hunnit massor både i trädgården och på våra utflykter. Idag har vi varit på en superkul auktion i det vackra sommarvädret vi haft här uppe. Som jag njöt och det kunde inte blivit bättre för jag ropade in en sån fin gammal emaljskylt "Persil" för en lagom slant! Bea skrattade åt mig då jag skakade av lycka ha, ha. Fick även en till emaljskylt och lite annat med hem.

Sen avslutade vi med en sväng på stan så Bea fick gå i affärer, tog en öl på torget och sen middag på MammaMia! Känd restaurang i Ö-vik pga Foppa och restaurangen genomsyras av hockey. Har man tur är han där själv med!

Nu ska jag se klart deckaren på tv och sen sussa! Ska visa alla auktions och loppisfynd + andra roliga köp när jag är hemma igen!

Stor Kram ♥

Sommardagar i norr


Det gamla växthuset pappa vill ta bort men se det har jag motsatt
mig då jag tycker det är charmigt och påminner om min barndom.




I går var stora trädgårdsfixardagen hos pappa. Han bor på annan ort
mest hela sommaren så det behövdes lite trimning. Det smakar bra med
grillat sen!



Örnsköldsvik - gågatan ner till havet.



Hamnen med restauranger och gästhamn m.m.



Loppisen i f.d. Saltmagasinen vid hamnen lockar
alltid. I går köpte jag bara två "skopor".


Tataaaa!!
Pappa hittade en kamerasladd som jag kunde använda mig av så här kommer några bilder och en liten rapport från mig. Vi ska strax åka iväg på auktion på landet och jag hoppas att den är bra. Sen i eftemiddag styr vi bilen mot Umeå och hämtar Bea. Kanske hinner vi ta en sväng i Umeå city också, det beror på hur länge vi tycker auktionen är intressant!

Hoppas allt är bra med er. Jag är dålig på att kommentera hos er nu, men vill vara med pappa och familjen. Tar igen det sen!

Stor Kram!

Next stop: Ångermanland ♥


                                        ♥ Pappa ♥


På plats hos pappa i Ångermanland och det har gått bra att köra upp. Solen skiner och vi sitter ute och myser som vanligt när vi är här. Vi stannade för lunch och liten titt i Sundsvall innan vi åkte vidare. Jag har bott i Sundsvall tre år innan jag flyttade söderut så det är alltid kul att se hur stan förändrats.

Tokigt är att jag glömde kamerasladden hemma så några bilder kan jag inte visa utan fjolårets pappa får pryda detta inlägg. Skulle kunna vara årets då han ser likadan ut nu känns det som. Nu väntar mina män på mig ute på verandan med grillat och ett glas rött från Grekland som vi köpte med oss!

Ha det så bra så får Bea ta med sladden när hon kommer upp på torsdag!!

Kram så länge.

New York shopping



Spets, hudlotioner, dofter och annat bra från Victoria´s Secret till Bea
och mig.


Skyltar...........Ja, ni vet ju att jag älskar bokstäver.....


Rolig skrivbok köpt på Chelsea Market och en resedagbok från Anthropologie
att fylla med sommarens reseminnen!!


Plåtbokstav, roliga tuggummiaskar och fina vykort.


Armband från Century 21 och en egen Frihetsgudinna.


GUESS-väska från Century 21. Större modell som rymmer massor!



T-shirts till barnen


Converse till sonen och NIKE springskor till mig.


Sommarklänning från Strawberry.


Skir sommartunika och vitt spetslinne från Forever 21.


Klassisk NHL-tee till Oscar från NHL butiken i NY.


Favoritparfymen från Guerlain och KIEHL´s rengöringskräm är bäst!



Smink från Sephora, Calvin Klein till maken och roligt handbagage till mig!


God kväll denna söndag i mitten på juli!
Har haft en riktig slappardag idag då vi är aningen dagen efter idag. Födelsedagsfirandet igår var skoj och de sista gästerna gick efter 02.00 så tröttheten är befogad! Blev firad med blommor, pengar, lotter, hamburgerpress och fin olivolja. Har blivit firad av maken tidigare med pengar till en riktig systemkamera, så spaning pågår!

Har just avslutat middagen som naturligtvis blev hemmagjorda grillade hamburgare med cheddarost så nu blev slöheten ännu mer påtaglig ;-)

I morgon hoppas vi på en strålande dag i solen för att sedan packa bilen för att tillbringa några dagar hos pappa i Ångermanland. Ska bli skönt att träffa honom och bara vara och uppleva ljuset i Norrland. Man vill nästan aldrig gå och lägga sig där uppe. Beatrice kommer upp med flyg senare i veckan och sen hoppas vi på roliga utflykter och auktioner där uppe!

Inläggen kommer lite mer sällan nu men det verkar som om de flesta njuter av vårt fina sommarväder som sig bör!

Kram tills vi hörs igen!

Födelsedag i dag!


                       TÅRTKALAS I MORGON!!!!


Ja då var man ett år äldre då och jag ser det som så att man får vara tacksam för att man fått uppleva ett år till. Dagen har varit lugn och skön med en sol som ibland letar sig bakom några moln men med en sommarvärme som heter duga!

Vi skjutsade dottern till jobbet idag och tog sedan en runda i Täby Centrum där vi shoppade lite på rean. Sen vidare till Mörby Centrum, där Bea jobbar i en Deli & Tacobar för att låta henne servera oss lunch. Åt en smaskig GI-tallrik med bulgur och kyckling i stark sås, avocadoröra, gräddfil och blandad sallad!

Nu förbereder jag inför födelsedagsfirandet i morgon med släkt och vänner då vi bjuder på plockmat med potatissallad, grillad kyckling, melon, crostini, sallad m.m. samt min favorit Pinnocciotårta med jordgubbar!


Lev väl och var rädda om Er!!

Kram från födelsedagsbarnet!

SAMOS from my point of view



VÅRT HOTELL - HYDRELE BEACH POTOKAKI - SAMOS






PYTHAGORION - SAMOS









MED BIL ÖVER BERGEN TILL KOKKARI - SAMOS










VM FINAL I FOTBOLL HOLLAND -SPANIEN -FESTEN KOM AV SIG FÖR HOLLÄNDARNA PÅ SAMOS!


                                      LÄNGTAR TILLBAKA!
          


Halloj!
Oj så varmt det var här hemma också och jag ska erkänna att jag inte orkar sola mer nu. Har tillbringat större delen inomhus med en dammtrasa i handen då städning inte varit högst upp senaste veckorna! Men nu väntar födelsedagsfirande då bloggerskan själv fyller år i morgon, och då vill man ju slippa skämmas över råttorna.

Om ni orkat tittat igenom inlägget med alla bilder och läst ända hit ner så får ni en eloge, men jag gjorde ett alltiett inlägg om Samos då jag har resebilder i massor och även en hel del kvar från New York också. Har ju inte visat shoppingen därifrån ännu, men det kanske inte är så intressant??

Nu ska jag laga ordning torsdagens middag som är efterlängtad av oss föräldrar i allafall - Spagetthi med köttfärssås!

Önskar Er en fin kväll!!

Puss & Kram!

Lata dagar på Samos!








Nu är jag hemma igen efter en skön och avkopplande, ja helt underbar vecka på Samos. Ön var inte så "turistbetonad" och vårt hotell låg så fint till så vi nästan hade en hel strand för oss själva! Vi har solat, badat, ätit gott och upptäckt Samos egna viner. Druckit paraplydrinkar  och några öl...., hyrt bil och åkt runt ön och funnit paradisställen och träffat ett helmysigt par från Västkusten som vi umgick flitigt med!

Skriver mer i morgon nu ska jag försöka sova utan AC eller så får jag köra vår värmepump baklänges för att kyla ner huset. Beatrice har varit så duktig och vattnat, vattnat och vattnat ännu mer i trädgården!! Tokigt att det nästan är lika varmt här som i Grekland, men vi hade upp till 37 grader.

Kram och Sov gott så hörs vi i morgon!

Next stop - SAMOS ♥




Hög tid att hoppa i säng för några få timmars sömn innan vi lyfter i morgon 6.30! Gör inget om man är lite trött för alla mina måsten lämnar jag hemma och sen väntar solsängen och en hel veckas avkoppling.

Att bara vara låter hur skönt som helst men är en av mina svagaste sidor....vill gärna att det händer något så det blir en liten prövning. När barnen är med blir det lite mer drag om man säger så men kanske R kan överraska med att hyra en vespa eller nått. Om jag sen vågar åka på smala grekiska vägar återstår att se ha, ha.
Svår - Jag? Nähä.........

Hur som ser jag fram emot salta varma bad i Medelhavet, god grekisk mat, en kall Mythos och ljumma kvällar. Datorn får stanna hemma denna gång men vem vet, jag kanske kan slinka in på något internetcafé eller köpa access på hotellet!

På återseende om en vecka eller tidigare och ha en skön vecka hemma i sommarvarma Sverige alla fina bloggisar! Glöm inte solskyddet!

PUSS ♥


Packar för Grekland


Blev så glad när jag hittade denna klänning i söndags när Jessi och jag
var på vift i City. Den har en ljuvlig vattengrön färg som inte riktigt
kommer fram på fotot och är assymetrisk vid axlarna. Känner mig som
en grekisk gudinna i den, så den ska med till Samos!


Köpte denna på rean igår och den är asymmetrisk i nederkanten
istället och har roliga detaljer runt halsen. En enkel skön sommarklänning
 i roliga färger!



Svart bikini var gårdagens mål och jag fann en jag kommer trivas med.
Att den hade nitar runt bh: gjorde den bara bättre tycker jag då det gör
att det händer något mitt i det svarta!



Gårdagens middag blev en landgång på Hönökaka med diverse
godsaker på som ägg med majonäs, ost, leverpastej och grönsaker.
Gott med ett glas kall öl till och lite kryddgrönt på toppen!


God morgon -solen är på väg fram idag med! Hade tänkt städa lite innan vi åker i morgon men får se hur det blir med det, man vill ju vara ute så mycket som det går! Annars är packningen högst upp på listan idag och att min syster kommer hit i eftermiddag!

Ska bli kul träffa henne för nu var det nog en månad sen sist och hon ville att jag ska klippa henne också. Dessutom har hon fyllt år så vi får nog se till att fira henne med!

Önskar er en härlig tisdag!!

Kramar

Central Park & MoMA


Central Park är en park som är mycket mycket större än vad man tror. Vi gick till och med vilse men fick några fina upplevelser i stället. Vägarna följer inget rutsysten här inte och vårt sökande efter "The Boathouse" i 35 graders fuktig värme var en svettig vandring. Såg sköldpaddor simma omkring och vackra fåglar sjunga. Härligt också att se New Yorks skyskrapor i bakgrunden!



En lunch på klassiska Boathouse var ett måste för mig och jag kände så väl igen mig då jag kom dit. Bryggan där Carrie och Mr Big föll i vattnet från och det var så mysigt med alla roddbåtar som gled förbi. Ölen jag drack smakade underbart efter värmechocken tillsammans med ett grillspett kyckling!




Fantastiska MoMA med sina konstskatter och utställningar var ett annat måste för mig. De hade en fotoutställning av fotojournalistikens fader Henri Cartier -Bresson och hans förmåga att fånga nuet i sina bilder blev väldigt tydligt när man hade tillbringat någon timme där. Annars trängdes Picasso med Chagall, Andy Warhol med andra moderna konstverk.




Sitter i skuggan under jätteparasollet på verandan och bloggar. Här svalkar det till lite emellanåt och det är skönt. Har varit en sväng i några affärer idag för att köpa bikini och bytte två klänningar från igår till en ny!! Känns som om det blev mycket bättre. Har också tagit ut euro på bankomaten så nu känns det som om det bara är packningen kvar att göra, men det hinner jag i morgon också. Har påtat i trädgården idag, orkar inte sola....tar det på Samos, och har planterat några nya blommor i krukorna. Nu återstår bara vattningen som är ett helt företag i denna sköna sommarvärme!

Ta hand om Er!!

Kramar

Sommarskoj i Stockholm




Äntligen fick jag träffa Jessi igen och Stockholm bjöd på en av sina allra vackraste och varmaste dagar idag! Fick ett bord ute i skuggan i Gamla Stan och det var så mysigt sitta prata en massa om New York och annat medans några glas rosé slank ned! Ja pizzan var det inget fel på heller, älskar den enkla med mozzarella, prosciutto, ruccola och parmesan.

Vi hann med att shoppa lite klänningar också och jag fann en turkos/vattengrön superfin klänning som jag fotar i morgon och visar er. Är sååå nöjd med den och den ska naurligtvis med i väskan till Grekland och Samos på onsdag!

När vi möttes förra gången skulle vi gå på Fotografiska museét men hann inte så vi tog det idag med. Var riktig skönt att komma in i svalkande lokaler (33grader ute) och se fantastiska foton av Lennart Nilsson och Anne Leibovitz.

Nu ska jag rensa ännu mer jordgubbar och äta med vispgrädde, ovispad som jag tycker bäst om!!

Kram och dröm sött mina vänner!

Åka båt i New York







God morgon!

Idag är det en solig lördag som möter och vi är på väg till årets första auktion ute på Värmdö. Ska tydligen kunna bli 29 grader varmt idag!! Skönt komma ut i skärgården då.

Visar bilder från vår tripp med båt ut till Frihetsgudinnan och Ellis Island, dit alla emigranter kom tidigare, och som ger en en fin överblick över New Yorks skyline. Det var galet varmt denna dag och skönt med en båttur. Å en supergod hamburgare på Ellis och köpte deras hemgjorda fudge som formligen smälter i munnen. Har faktiskt lite kvar ännu!!!

Nu ropar maken så vi hörs senare!

Kram från Ann-Louise

GroundZero♦WallStreet♦GrandCentral♦TimesSquare



Här stod World Trade Center och nu är bygget i full gång. Kändes helt overkligt att gå där och tänka på det ofattbara som hände 9/11. Tänke på alla bilder man sett på tv, biofilmer och annat om hur folk sprang när tornen rasade och hur sot och bråte och allt fyllde gatorna här. Blev ganska berörd faktiskt och sände en tanke till alla som dog, Mötte en kvinna som hade en t-shirt med texten " I´m a Firefighters daughter".
Passade också på att shoppa några timmar på Century 21 som ligger precis bredvid. Jag köpte väska från Guess, Converseskor och Nike träningsskor och ett fint armband!


                                                             Wall Street
Höll på at sk..a på mig när jag hade fotat poliserna i smyg...eller misslyckats helt enkelt och han tog upp sin mobil och fotade mig tillbaka.....Det är förbjudet att fota poliser i New York nämligen.(och det visste jag...=busig.



Trinity Church, en av de äldsta i NY dit finansmännen går på mässa ibland på luncherna.
Här är Wall Street, gatan som bestämmer hur vår ekonomi blir då New York Stock Exchange huserar här. Vi var på jakt efter en bar här i mans kvarteren men den var svår och hitta....vi trodde det skulle krylla av dem. Tydligen dricker de något annat???



Tiffany & Co                                       East River och Brooklyn Bridge i bakgrunden


                                               Grand Central



Min förälskelse riktar sig mest åt Chrysler Building - SÅÅ Vacker!!!!!


                                              På väg till Times Square



          Här är det GALET med alla människor, ljud och ljus men KUL!!



              Avslutade dagen med en välbehövlig middag på Tony´s.


God morgon!!!!

Nu börjar jag känna igen mig själv efter tidsskillnaden och resan. Fortsätter NY rapporteringen och det ni sett hittills är bara första dagen....

Idag skiner solen och jag ska kasta mig ut i solstolen här på baksidan nu några timmar. Bra att grunda lite innan Samosresan på onsdag!

Önskar alla en härlig fredag!!

KRAMAR



New York - Hop on Hop off

DOWNTOWN Tour


Vår första dag i New York köpte vi en 48-timmars biljett till Hop on Hop off bussarna för att på ett smidigt sätt få en överblick över staden och kunna hoppa av där vi ville, strosa vidare och hoppa på på ett annat ställe. Jag tycker det var superbra och vissa guider var riktigt riktigt roliga som mannen ovan! 
 


Macy´s


SoHo                                                                   Lexington Avenue

Waldorf Astoria                                               Empire State Building


Turen tar en genom Downtown och åker förbi Macy´s, Empire State Building, Chinatown, Little Italy, World Trade Center Site, Wall Street, Battery Park, South Street Seaport, United Nations, Rockefeller Center, Greenwich Village, SoHo, Lower East Side, Times Square, Theatre District m.m.

Vi besökte sedan flera av dessa ställen till fots så det kommer mer foton från varje rolig del av NY. Visar här lite av det man får uppleva från bussen. Önskar att jag kunde förmedla känslan, ljudet och lukterna också, men ni får en liten bild av det New York som mötte mig första dagen.




Times Square                                                        Flat Iron Building

Bloomingdales                                                                 Gatukiosk



Times Square                                              Madison Square Garden


                                 ÄNTLIGEN ÄR JAG I NEW YORK!!!!!!!


Sov bra i natt och har haft en skön soft dag i myskläder!! Nu ska vi äta grillad kalkonfilé med färsk potatis vilket nästan känns exotiskt efter en vecka i Pommeslandet, men konstigt nog har jag inte gått upp ett gram, men det beror nog på alla mil jag gått i 30-35 graders värme. Det var sol varje dag, varmt och såååå fuktigt. Tur det inte syns så mycket på fotona ha, ha!! Har packat upp och gått igenom shoppingen och tvättat idag. Skönt att få vara helt ensam även om det är skoj med vänner, men lagom är bäst!

Kram



RSS 2.0