Livet är bra skönt




Tänk vad mycket lättare det kändes att ta itu med mina studier igen när jag kan sitta ute i solklänning och läsa litteraturen!. Det blåser en del men solen värmer fortfarande bra så vindpustarna känns bara sköna. Älskar dessa torsdagar då jag får sova ut, ta dagen som den kommer och veta att det bara är en fredag kvar att jobba innan jag är ledig igen! En fredag då jag slutar redan vid 13.30 så jag har något av ett guldschema denna termin.

Att arbeta heltid är just nu långt borta även om jag vet att efter jullovet blir en verklighet. Kanske hittar jag något mer att plugga då jag verkligen gillar att studera varvat med att jobba?!
Ska i alla fall försöka njuta av denna termin även om jag har en stor och krävande slutuppgift att leverera.

parkeringen står vår nya pärla - en Volvo V50. Den är så fin och premiärturen gjorde mig ännu gladare, bilen är jätteskön att köra och uppfyller alla mina krav på en bil, att den sen är snygg skadar ju inte.
Fick även ett paket på posten idag med en sak jag beställt och den motsvarade helt mina förväntningar så jag har många anledningar att vara glad idag! Lovar att visa er både bil och sak senare!!

Nu ska jag gå in och ta ett glas kall Ramlösa- Jordgubb och lime, och fortsätta läsa i solskenet. TACK alla för era synpunkter om jackorna. Jag tar till mig av era kommenterer men har inte riktigt bestämt mig ännu.

Ha en jättebra fortsättning på torsdagen.


Stor KRAM


Kommentarer
Postat av: Susanne

Vilken härlig dag du fick och grattis till nya bilen. Visst är det kul med en ny bil, jag köpte min för ett halvår sedan och är så nöjd.

Ha en fortsatt bra dag



Kramen

2009-08-27 @ 16:52:32
URL: http://gronanyanser.blogg.se/
Postat av: Josefin

Vad pluggar du, har säkert frågat dig tidigare men har glömt...



Härligt det ser ut med böckerna i solen. Nytta med nöje. :) Perfekt. Det blev inget gadrobs rensande för mig idag eftersom det blev alldeles för fint väder. Passa på att sola istället. Det får bli en annan dag då det är sämre väder.



Ha en mysig kväll, kramkram

2009-08-27 @ 17:17:01
URL: http://www.vitamagnolia.blogspot.com
Postat av: Annas inspiration

Vad gott du har det,

grattis till nya bilen :-)



ha en fin kväll min vän

kraaam

2009-08-27 @ 18:30:03
URL: http://annasinspiration.blogg.se/
Postat av: Josefin

Det är inte alltid så lätt att arbeta med barn med sådana sjukdomar. Jag beundrar dig som gör det.



Min sambo är ledsagare till en kille som har arbergers och har varit det i 10 år och jobbar fortfarande med honom. Vilken utveckling de gjort tillsammans. Helt otroligt. Det är verkligen en stor bekräftelse från min sambos sida efter alla dessa år tillsammans. Killen har nu börjat på högskola. Jätte kul för honom.



Kan tänka mig att det är en intressant kurs.

2009-08-27 @ 19:07:20
URL: http://www.vitamagnolia.blogspot.com
Postat av: Carolines hemligheter

Vilken skön dag du haft, perfekt att förena nytta med nöje och förkovra sig i kurslitteraturen i solgasset. Det är så livet skall vara :-)



Jobbar du halvtid denna termin och pluggar på deltid? Det är väl ett perfekt upplägg, det är så roligt att plugga något som man tycker är intressant men heltid är ju kanske inte realistiskt eller ens önskvärt om man har gjort det tidigare i livet. Att mixa lite med jobb gör ju att man får ut det bästa av två världar!



Ha nu en skön kväll, kram på dig!

2009-08-27 @ 19:33:41
URL: http://jagsaracaroline.blogg.se/
Postat av: jessi

Underbar bild! Njut av denna termin och varför inte fortsätta nästa termin om möjlighet ges!



Jag hade ett guldschema förra våren med tidiga fredagar men nu får jag nöja mig med att sluta var tredje fredag kl 13. Maken ska planera in i sin kalendern de fredagarna så vi kan hitta på kul ihop!



Sarah Dawn Finers nya skiva är bättre än förra! Mer positiv så jag går omkring härhemma i lyckoljus o rus!



KRAMISAR!

2009-08-27 @ 20:25:09
URL: http://lyckoljus.blogg.se/
Postat av: eva

hej..jaa mässan är kul...och ta jackan i brunt!! det är fint!!

2009-08-27 @ 20:56:36
URL: http://evapinglans.webblogg.se/
Postat av: Miia - There´s no place like home

Den boken ser spännande ut. Är den bra? Visst är det specialpedagogik du läser nu? Jag har läst specped A, grymt bra kurs!

2009-08-27 @ 22:35:12
URL: http://theresnoplacelikehome.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0