Rösta på mitt kök!

Idéstudio


Marbodals hemsida kan man som bloggare vinna ett kök värt 30 000. Vi är i stort behov av ett nytt som ni vet och jag har lekt med tanken och bilderna för att skapa en moodboard med färger och detaljer jag gillar. Jag gav den namnet Mindfullness och rösta gärna på den om ni inte tävlar själva!

Här hittar ni mitt bidrag. Klicka på Bloggtoppen och leta efter Mindfullness.

Kram och godnatt!! Hörs i morgon igen!

Kommentarer
Postat av: cecce

Nu har jag röstat på ditt fina kök!!! Hoppas du vinner!



Kramar

2009-12-06 @ 09:04:43
URL: http://ceccesblogg.blogg.se/
Postat av: jessi

Jag fattade inte hur man skulle rösta? Var inne o såg ditt kök o sen stod det betygsätt försökte trycka där men inget hände...



Hoppas du får en mysig advent!



Jag vet att jag inte behöver göra allt själv men vill helst inte att allt ska se ut som kaos o stökigt heller... Jag har köpt ingredienser till bullarna så när lusten kommer då bakar jag! (om inte så går jag till janelings!) Idag ska vi hämta granen och det är ju mysigt att klä den! Städa gör vi tillsammans så det går fort om man lyssnar på bra musik. Jag tror jag är stressad av jobbet lika mycket, vi ska få 5 nya barn mer from imorgon. Besparingar. Det betyder 46 barn i våra lokaler... Även om man försöker dela upp dem i grupper så blir det många. Alla tycker det känns tufft så man påverkas av det. Sen är det jobbigt att vara krasslig och inte orka göra det man vill här hemma o på jobbet. Jag blir bara yr och trött hela tiden. Jag hoppas jag blir bättre.



Har inte ens tagit semester under julen, ångrar det nu borde tagit ledigt några fler dagar. Så hade fått minst en vecka ledigt i sträck. Nu 4 dagar ledigt, jobba 3, 4 dagar ledigt jobba 3... Ja du förstår. Jag ska kolla om det är möjligt att jag tar ledigt eller om det inte går med schemat. (några måste ju jobba för vi har barn alla mellandagarna)



Nu ska jag snart åka till växtriket för blommor och julgran. Sen ska vi faktiskt till mysiga Marys café som ligger lantligt för lite julfika! Efter lite roligt så orkar man städa och fixa!



Vi har faktiskt pratat om städhjälp länge nu för maken jobbar så mycket och jag hatar städa... Jag säger ju det, är ju en äkta prinsessa! När jag var liten så lekte jag att jag var en städerska åt prinsessan Jessi, annars hade jag inte orkat städa. Var tvungen att leka att jag inte var jag utan en betjänt åt mig själv! Ha haa... Du hör ju!



KRAM

2009-12-06 @ 10:15:03
URL: http://lyckoljus.blogg.se/
Postat av: Sue

Klat att jag ska rösta på dig gullan! Du är värd ett nytt kök!



Puss på dig gullet och ha en underbar söndag!



2009-12-06 @ 11:32:02
URL: http://suzanita.blogg.se/
Postat av: Emma

Snyggt kök du komponerat ihop!



Tror jag lyckades att rösta. Klickade ett x antal ggr på betygsätt. ; - )Hehe!



Håller tummarna för dig!

2009-12-06 @ 17:34:43
URL: http://jemsi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0