Sovrummet


Vårt sovrum med överkast från svenska Comtesse - modell Sorbet.


Del av  vår garderobsvägg från IKEA.


Garderoberna går ända upp till taket och varje sektion är 1 meter bred.


Visst är det fint med väggord!!

Bjuder här på några bilder från vårt sovrum. Sängramen har vi haft i massor av år, har tänkt byta ut den många gånger men inte lyckats skiljas från den. Tycker ju om när det är lite vitt och romantiskt så än får den hänga med.

Garderobsväggen köpte vi när vi flyttade in och de är så gott som måttanpassade till vårt rum! Var ett helvete att montera och vi lär nog aldrig ta ner dem men oj vad mycket kläder de rymmer! Har en liten "walk in closet" också, men där måste jag samsas med mina lakan.

Sovrummet är nästan det enda rummet som inte är helt vitmålat. Vårt gästrum går i ljust "smultronochblåbärsmjölksrosa", annars är det vitt. Ger ett lite varmare intryck med denna fondvägg bakom sängen och gaveln syns bättre också. De andra tre väggarna är vita men det syns inte på bilderna såg jag nu.

Nu väntar middagen som maken R lagat till oss i dag...spännande.....nehä..bara makaroner och falukorv! Typisk vardagsmat innan träningar och matcher börjar, men funkar ibland. I kväll är jag hockeymamma på läktaren!!

Trevlig kväll!
Kram

Kommentarer
Postat av: eva

hej!! så fint!! älskar det där vackra väggordet!! kram kram

2009-02-11 @ 10:16:21
URL: http://evapinglans.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0