En dag på Universitetet







Äntligen kväll och man får krypa in i mysdressen. Läser en 15hp kurs i matematik på Universitetet och dagen har därför spenderats i kunskapens hus. I och för sig så är jag ju i kunskapens hus varje dag på jobbet men Universitetet känns liksom större än en grundskola om ni förstår hur jag tänker.
I morgon har vi redovisning av vår slutuppgift. Ska bli spännande men mest skönt när det är gjort och poängen trillar in i CV:t!
Ska förbereda lite inför redovisningen samtidigt som jag tittar på Antikrundan. Älskar alla program som handlar om antikviteter. Antikdeckarna är ett annat favorit program där man tyvärr bytt ut en av programledarna. Ja det är väl inget fel på henne den nya men Anders jag saknar dig! Vi skulle blivit så bra vänner och skulle kunnat tillbringa lördagarna med små antikaffärsrundor varvat med fika.
I avsaknad av Anders och ork till annat så avslutar jag kvällen med ett nytt nummer av  Gods & Gårdar med antikspecial!
Känns som en toppenkväll!

Kram// Ann-Louise


Kommentarer
Postat av: Anna - Starwoman

Välkommen till bloggvärlden Ann-Louise! Vad skoj att du själv börjat blogga, du kommer säkert fastna för detta precis som jag gjort =)



Önskar dig en riktigt fin kväll med Gods & Gårdar!



Största kramen

Anna



Ps, Tack för dina alltid lika snälla kommentarer hos mig. Ds

2009-01-22 @ 21:27:50
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Ann-Louise

Anna; Tack för titten! Min första kommentar och det känns jättekul. Ja jag förstår att man fastnar för bloggandet om man blir så här glad när någon tittar in!

Kram

2009-01-22 @ 23:24:26
URL: http://annlouisesvarld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0