Redo för helgen!



Så då var det bara några timmars jobb kvar innan det är fredagsmys som gäller! Huset är städat, tulpaner inhandlade och planer för helgen gjorda.
I kväll blir det en lugn hemmakväll med god mat och finalen på Let´s Dance! Kan inte bestämma mig för vem jag vill ska vinna så det spelar väl ingen roll antar jag.

Lördagen kommer att tillbringas i gott sällskap med bio och restaurangbesök. Vi är fyra par som ska träffas och se "Män som hatar kvinnor" och sen äta och dricka gott. Ska bli jättekul att se filmen efter att ha läst boken som jag tyckte var bra. Kul att alla böcker blir biofilmer nu och inte bara tv-filmer.

Vad ska du göra i helgen?

Kramisar och må Fridens Liljor vara med er!  ( Min pappa säger ofta så!)

Kommentarer
Postat av: Josefin

Så fint du gjort hemma inför helgen. :) Jag har också sett filmen och läst boken. Du har en bra biobesök framför dig. Det blir också en lugn fredagskväll för oss framför let´s dance. Spelar igen roll för mig i heller vem som vinner, lika bra.



Ha en mysig fredagskväll, kramkram

2009-03-27 @ 09:54:47
URL: http://www.vitamagnolia.blogspot.com
Postat av: eva

hej..vad fint du gjort...så härligt..skall väl åxå se på lets dance men får göra det här från sjukhuset..jag hejjar på laila,,ha en fin helg /KRAM /EVA

2009-03-27 @ 11:52:49
URL: http://evapinglans.webblogg.se/
Postat av: Jill

Låter some n trevlig helg väntar. Vår fredagskväll blir också lugn och sen är helgen full av jobb. Och inget gott att äta för min del, då jag igår började på pulver igen. Den där bröllosformen... =/

Ha en fin fredag! Kram

2009-03-27 @ 13:33:34
URL: http://wegerup.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0