Julmarknad på hemmaplan










                                         JULMARKNAD i Tyresta By


Nu har mörkret sänkt sig över rosa huset och det är dags att tända värmeljusen i alla lyktor här hemma. Är fortfarande lite frusen efter en stund på julmarknaden som går av stapeln ett stenkast från vårt hem. Tyresta by och Tyresta Nationalpark ligger i stort sett runt hörnet här och vi brukar ta en tur dit titt som tätt. Oftare förr du barnen var små då de har bondgård där som man fick besöka. Vyerna och vidderna är väldigt fina både sommar som vinter och här är full aktivitet alla årstider. Man kan även ta en fika i ett rött boningshus om man vill.

Sen har vi varit i Sickla köpkvarter och spanat efter några julklappar till barnen, de får inte så många numera då det blir större saker istället eller pengar, men några paket vill man ju ha ;-)

Min presentation av uppsatsen gick strålande och nu är det bara att slutföra den skriftliga rapporten och skicka in! SKÖNT att snart vara helt klar! Hade en trevlig kväll med thailändsk buffé på tallriken, öl i glaset och gott sällskap! Lite trist att inte se dessa goa tjejer regelbundet längre...men vi skulle hålla kontakten!

Nej, nu ska ljusen tändas och glöggen värmas!

Kramar



Kommentarer
Postat av: Sandra

Vad mysigt med julmarknad! Vi har ett friluftsmuseum här i närheten som har en liten bondgård som vi brukar besöka lite då och då. Kram

2010-12-04 @ 18:55:29
URL: http://sandraoalvin.blogg.se/
Postat av: Anna S

Har missat att de har julmarknad där.

Vi var där i fjol och grillade korv och såg på djuren :).



Kram fina du

2010-12-04 @ 23:27:20
URL: http://ansobloggar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0