tjugotredje december


I kväll fylls skålarna här hemma med det egengjorda
julgodiset och brända mandlar. Chokladfudgen är
vår favorit men Skumtomtefudgen var en trevlig
nykomling hos oss med sin vackra färg.
Så var då en ny sats havrekex gräddade och klara, nu är det bara julskinkan som ska kokas i eftermiddag. Jag är av den sorten som gör min egen skinka, ska vara Piggham, och kokar den för att få doppspad. Ångermanländska som jag är så vill jag ha "dopp-i-grytan" som jullunch.
Sitter och väntar på maken som jobbar halvdag idag för att sen åka och handla den sista maten och drycken inför helgen. Sen ska ett stilla lugn infinna sig hoppas jag, men får nog vänta tills Oscar är hemma igen från böljan den blå. Har inte hört något och det får väl anses positivt antar jag;-)
KRAM
Kommentarer
Postat av: Annas inspiration
Hej underbara du!
Så gott godiset ser ut, nu i juletider kan man frossa med gott samvete tycker jag.
Önskar dig en underbar jul min fina bloggisvän, snart har jag mer tid och kan titta in hos dig som vanligt.
KRAAAAM
Postat av: eva
ville bara önska dig en härligt God Jul!! Kram//Eva*
Postat av: Emma
Mums mums : - )
Ser härligt gott ut!
Vill önska dig & familjen din en riktigt GOD JUL!
Stora Kramar till dig
Postat av: Zandra
God Jul ♥
Hoppas ni får ett par mysiga dagar utan stress utan bara njuter av tiden som är :-)
Kram
Postat av: erry
God Jul Ann-Louise! Kram
Trackback