Livsglädje



Helt i det tysta har mina Saint Paulor börjat blomma igen. De har trotsat
vinterns mörker och tar nu kraft av varenda liten solstråle som letar
sig fram. Snart kommer de att vara översållade av rosa små blommor!


Igår trotsade jag också vintervädret och tog vara på en helt vanlig onsdagskväll! Vi var fem stycken som delade på en massa olika tapas, gott att prova många olika, och drack gott vin. Vi avslutade med en drink som inte var av denna världen. Den blev som en efterrätt i sig av milkshakevariant men med lite alkohol i också ;-) Att gå ut mitt i veckan är något man borde bli bättre på! Lagom med folk och bra service.

Nu har halva min lediga dag gått och jag har inte gjort någonting känns det som. Ändå var jag vaken vid 7.00 för att se OS-hockeyn, som Sverige förlorade trist nog, och sen har dan bara gått. Har i allafall varit i väg till centrum för att kolla lite bebiskläder, hur sött är inte det då?! Men sen blev jag tveksam...så här är det:

Jag ska träffa mina partytjejkompisar på lördag och dricka champagne, äta gott och umgås. Till saken hör att den ena väntar smått i maj så det blir en lugnare kväll denna gång mot vad det kan vara. Hon är över 40 och det är första barnet, så kul!!, men hon har lite panik över hur hon ska veta vad som är rätt, hinna köpa allt osv. Tänkte då att jag kan ju hjälpa till lite och köpa lite bebiskläder, det är ju så kul. Men sen blev jag som sagt tveksam - ger man kläder innan bebisen har kommit eller blir det fel då?? Jag vet att hon behöver...

Vad tycker ni jag ska köpa till henne?


Ha en fin kväll! Jag åker på hockeymatch i kväll så då har jag börjat dagen med hockey och sen slutat den på samma vis. Snart är hockeysäsongen slut =0(.

Kram till alla!

Kommentarer
Postat av: Carolines hemligheter

Låter som du hade det riktigt bra igår, måste testa det stället! Tapas är så bra när man är ute med några kompisar, lite lagom pilligt och oftast riktigt gott :-) Ang vinet som du stött på två gånger efter varandra nu så är det nog ett tecken att du skall köpa det till helgmyset, tror du inte ;-)



Presenttips till din väninna: klart du kan köpa kläder redan nu om hon önskar sig det, i annat fall kan ju en bok vara bra (typ Katerina Janouch "barnbibel") eller ett gulligt påslakanset till vagnen/vaggan :-)



Kram & ha en mysig torsdagkväll!

2010-02-25 @ 17:19:37
URL: http://jagsaracaroline.blogg.se/
Postat av: jessi

ååh det låter såå gottis, jag har önskat att gå o äta på tapas stället här i stan när jag fyller år! Jag är så trött idag, helt feberyr. Men tänker på Paris så känns lite så deppigt för vet att tills dess är jag bra!!!



Bebiskläder funkar ju bra men du annars ge henne något till henne, blivande mamman- typ god bodylotion.



KRAM

KRAMIS

2010-02-25 @ 18:03:33
URL: http://lyckoljus.blogg.se/
Postat av: Emma

God kväll snygging!



Hur mår du idag? Blev de många drinkar? ; - ) Hihi!

Håller med dig att man måste verkligen bli bättre på att gå ut,unna sig saker mitt i veckan. Varför hålla sig bara till helgerna?! Så dumt ju!



Sv: Anna skrev till mig härom dagen & förslaget låter verkligen frestande att komma upp till er. ; - ) Hade varit jätteskoj att få träffa personerna bakom bloggen!



Om de hade varit jag som hade haft en liten på G så hade jag uppskattat att få kläder innan födsel. Jättegulligt att du tänker så & jag tror nog att din väninnan uppskattar de!



Hoppas du haft en UNDERBAR ledig dag!



KRAMAR

2010-02-25 @ 18:44:51
URL: http://jemsi.blogg.se/
Postat av: Bella

Perfekt att ta tillvara på onsdagskvällen och träffa goda vänner och äta och dricka gott, man är för dålig på att göra saker på vardagskvällarna...



Sååå tråkigt det var imorse med hockey, blev riktigt besviken då jag trott på medalj i alla fall för svenskarna, men vi får glädjas åt stafettguldet istället :)



Tycker absolut du kan ge bort kläder till din väninnan och Carolines förslag ovan tyckte jag var kanon, tror nog att du kommer på något som blir uppskattad av din vän!!



Håller tummarna för att det blir vinst i dagens andra hockeymatch



Kramar Bella

2010-02-25 @ 19:45:15
URL: http://bellasvagtillbaka.blogspot.com
Postat av: A home far away

Hej, ja man ska nog unna sig lite mer vardagslyx:)



Ha en fin dag!

Kram Gunilla i Singapore

2010-02-26 @ 07:24:29
URL: http://www.vitaanglar.blogspot.com
Postat av: Susanne

Mysigt med en utekväll så här mitt i veckan, varför måste det alltid vara på en fredag och lördag och är man då ledig dagen efter finns det ju inga hinder ;o)

Vilket vårtecken när dina Saint Paulior blommar, de är ju få fina.

Tycker det är svårt med det här med bebiskläder, när vi väntade barn, var ju ett tag sedan!!! så skulle man ju vänta med allt tills barnet var fött men numera är ju allt klart långt innan. Gör som du känner blir bra.



Hoppas du har en bra dag gumman

Kramen

2010-02-26 @ 10:35:02
URL: http://gronanyanser.blogg.se/
Postat av: Josefine, Blåeld

Tapas och vin, det låter härligt!



Visst kan du köpa kläder redan innan, det finns så mycket fint och man behöver ju en hel del i början.



Kram!

2010-02-26 @ 13:02:49
URL: http://blaeld.blogg.se/
Postat av: Emma

Heej gummisen!



Hur har du de idag?



Tapas låter inte helt fel då jag ÄLSKAR att smaka lit av varje. Önskar jag kunna testa snart. Kan inte komma ihåg att det finns något sånt ställe i Halmstad. Lite tråkigt!



Hur ser helgen ut för er del?



Önskar dig en UNDERBAR helg!



KrAmKaLaS

2010-02-26 @ 18:26:15
URL: http://jemsi.blogg.se/
Postat av: Annas inspiration

Hej igen!



Bra med tips du fick.



Absolut att man borde gå ut mer i veckan, jag ska försöka göra det när våren kommer. Är fortfarande lite seg.



Puss & kram

2010-02-27 @ 18:02:36
URL: http://annasinspiration.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0