Champagne & Goodiebag








Ikväll gick jag och Beatrice på ett event ordnat av tidingen Family Living och HM Home. I butiken på Drottninggatan samlades en drös tjejer som vill handla till bättre priser och få en goodiebag med hem, så även vi såklart!! Skoj att göra något tillsammans med Bea en vardagskväll även om hon kanske mest gillade när vi gick och provade parfymer på Åhlens City innan eventet :-) Jessica Simson är visst favoriten!

Nu längtar jag till helgen sådär jättemycket. En arbetsdagkvar och jag ska strax sätta mig och skriva ett schema för kommande dagar som ser lite annorlunda ut för skolan. Vi har projektdagar då vi bryter den ordinarie undervisningen för att avsluta vårt gemensamma skoltema för terminen. Det hela mynnar ut i ett Öppet Hus på onsdagkväll. Det bakas, målas och en massa annat och pengarna vi får in går till vår vänskola i Indien.

Hoppas ni har det bra och är rädda om er!!

Kram Kram

Kommentarer
Postat av: Bella

Vilken mysig kväll det låter som ni haft och mysigt att göra saker tillsammans med sin dotter så där :) Det är guld värt både för dotter och mamma att ha en så bra relation!



Hoppas veckans sista arbetsdag gått bra och att du i skrivande stund njuter av en skön fredagskväll!



Kramar Bella

2011-10-14 @ 23:11:04
URL: http://bellasvagtillbaka.blogspot.com/
Postat av: Marie

Mysigt med en mamma/dotter dag!



Idag är det lördag som du har längtat efter, så njuuut (det tänker jag göra.)

kram

2011-10-15 @ 09:24:46
URL: http://sjovreten.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag förstår att mysigt att umgås med Bea, mamma och dotter tid är viktigt!



svar- vi kollar läget då om han spelar och hur det blir. (annars bokar en annan gång) Det kanske är enklast med fika, D jobbar ju innan så kan bli stressigt börja laga mat för mig. Ett alternativ är att vi hämtar typ pizza till oss alla, vi bjuder såklart bara vi vet vilka sorter ni vill ha. sen kan ta något litet gott efter maten!



Ha en mysig helg! Vi ska bara softa förutom att jag ska gå på Elis 4 års kalas, D o C stannar hemma, lugnast så för alla!



kram



jessi

2011-10-15 @ 10:25:08
Postat av: Anonym

svar- ok, sen är det ju bättre ifall han är sjuk eller förkyld att komma annan gång, vill ju inte smitta sötisen! (min mamma har inte ens träffat Celine på en vecka för hon varit förkyld så vi är ganska noga med det) Men isåfall hittar vi ett nytt datum så du får träffa godingen!



Kramar i mängder



jessi

2011-10-15 @ 16:06:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0