Pepparkakspannacotta

Pepparkakspannacotta - fotot ur en tidning!
Hittade en julig variant av klassikern pannacotta som går snabbt att fixa till. Man kan variera den genom att byta ut kryddorna!
6 portioner
5 dl grädde (av valfri fetthalt)
1 dl Dansukker gelésocker Multi
1 vaniljstång
1 krm kanel
1 krm nejlika
1 krm ingefära
(Rårörda lingon)
Gör så här:
Dela vaniljstången på mitten och skrapa ut fröna. Blanda grädde, vaniljfrö, stång och kryddor i en kastrull. Koka upp under omrörning. Plocka ur vaniljstången och blanda i gelésockret i grädden. Ta av kastrullen från värmen och låt svalna något. Häll upp i fina portionsglas. Toppa med en klick rårörda lingon och en liten pepparkaka.
_____________________________________
Nu ska jag åka och hämta sonen från sena träningen. Tar lite sovmorgon i morgon för att sen visa runt i Stockholm! Sov gott och jag önskar alla en fin torsdag!!
Kram Ann-Louise
Du har alltid så bra recept!!
Ha en fin dag tillsammans med S.idag!
Kram kram
Är ingen fanatiker av pannacotta tyvärr men om den smakar annorlunda kanske....?
Ha en trevlig dag sötis!
Jag bara älskar panacotta, godaste efterrätten av dem alla!!!
Ha det så skoj idag, hoppas på foton från er träff!
kramis
Det där såg och verkade ju vara tokgott. Snor receptet, nu ska det testas här hemma:)
Tack detsamma!
Vilket bra recept, älskar pannacotta
stooor kram
Oj, vad gott! Pannacotta är ju smarrigt & pepparkakor likaså vilket borde betyda att denna anrättning är en fullträff :-)
Hoppas att du har en bra torsdag, kramar!
Tack för receptet!!
Nu vet jag vad jag ska göra till efterrätt i helgen : - )
Mums med pepparkaka!
KRAAM
Jag hittade din blogg av en ren slump och jag har läst några av dina inlägg - det märks att du gillar att skriva :D